OFICINA JOVE DE LA CONCA DE BARBERÀ
Carrer Sant Josep, 18
Montblanc 43400
de dl. a dv. de 9.00 a 14.00 h; dl i dm de 15.30 a 18.00 h
977 86 12 32 - 606 303 917 (Whatsapp)
Serveis oferts

Notícies

II Jornada intercomarcal joves-empresa "Cycling Work"

Les Oficines Joves de l'Alt Camp, la Conca de Barberà i el Priorat, el Grup Leader Del Camp i la Direcció General de Joventut organitzem a Concactiva (Montblanc) un networking per posar en contacte els joves amb sis empreses representatives de diferents sectors econòmics d'aquestes comarques.

Diumenge Montblanc tanca la temporada del Transport Nocturn

Diumenge 10 de setembre en motiu de la Festa Major de Montblanc el Transport Nocturn desplaçarà als seus usuaris a d’aquesta població.

Els Jocs Tradicionals i el piscineja a la Setmana Jove de Vallclara

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà en col·laboració amb l’ajuntament de Vallclara han organitzat diferents activitats en el marc de la setmana jove. Els jocs tradicionals i el piscineja, són les activitats que han completat el programa de la setmana jove.

Els Jocs Tradicionals, el piscineja i el parc mòbil de trànsit presents a la Setmana Jove de Blancafort

Els jocs tradicionals, el piscineja, el parc mòbil de trànsit i el taller de revisió de bicicletes són les activitats que han completat l’extens programa de la setmana jove.

El piscineja segueix a les piscines de la Conca de Barberà

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà en col·laboració amb l’ajuntament de Santa Coloma de Queralt ha organitzat el Piscineja, una jornada de lleure dedicada a les activitats d’aigua.

Activitats per a infants i joves al Saüqueja de Sarral

La setmana de la Joventut de Sarral és un esdeveniment organitzat per l’Associació Juvenil Saüc de Sarral, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sarral i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà.