OFICINA JOVE DE LA CONCA DE BARBERÀ
Carrer Sant Josep, 18
Montblanc 43400
de dl. a dv. de 9.00 a 14.00 h; dl i dm de 15.30 a 18.00 h
977 86 12 32 - 606 303 917 (Whatsapp)
Serveis oferts

Notícies

Els Jocs Tradicionals i el Piscineja s'omplen a Pira

Ja s'han dut a terme a Pira tres de les activitats programades per aquest estiu des de l'Oficina Jove i l'Ajuntament de Pira i que s'estan duen a terme els dies previs a la Festa Major.

Els darrers dies de la Catalunya republicana a les Nits d’estiu de Montblanc

L'actor anoienc Jordi Hervàs va pujar a l’escenari per reencarnar a l'escriptor i polític Rovira i Virgili transportant al passat a tots els assistents i fer-los viure l'èxode català de 1939.

AiAi LuJuvent ja té a punt el programa de la Setmana Jove

La nova Junta Directiva de l’Associació Juvenil AiAi LuJuvent comença el seu mandat amb la Setmana Jove que tindrà lloc del 5 a l’11 d’agost de 2017 a Solivella.

Divendres el Transport Nocturn farà parada a Vimbodí i Poblet

El Transport Jove desplaçarà als seus usuaris el divendres 4 d’agost a Vimbodí i Poblet. Els joves podran assistir a la festa al pavelló municipal amb el grup de versions Dalton Bang i Festa Flaix FM amb Sergi Domene i Dj. Aisi Cravid.

Prop de 4.000 participacions a les activitats de Faistiu

La Setmana de la Joventut de l’Espluga de Francolí, més coneguda com a Faistiu, ha finalitzat amb prop de 4.000 participacions a les activitats organitzades al llarg de 9 dies.

Es buscar el millor ciclista de l’estiu a Montblanc,

Els parcs d’educació viària són escenaris que permeten oferir experiències de mobilitat als infants i joves. Simulen espais urbans en els quals els participants actuen com a vianants i com a conductors de bicicleta i de ciclomotor.