OFICINA JOVE DE LA CONCA DE BARBERÀ
Carrer Sant Josep, 18
Montblanc 43400
de dl. a dv. de 9.00 a 14.00 h; dl i dm de 15.30 a 18.00 h
977 86 12 32 - 606 303 917 (Whatsapp)
Serveis oferts

Notícies

Carnestoltes 2018 a Santa Coloma de Queralt

L’arribada del Rei Carnestoltes a Santa Coloma de Queralt serà el dissabte 10 de febrer a les 7 de la tarda, on s’espera que participin més de 12 comparses.

Els primers auxilis entren a les aules dels centres de secundària de la comarca

L'Oficina Jove de la Conca inicia aquest divendres les xerrades-taller sobre primers auxilis impartides, de forma desinteressada, per bombers del Cos de Bombers de la Generalitat.

Lliurats els reconeixements del 8è Concurs de Pessebres Vila de Montblanc,

Els reconeixements es van entregar a la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles el passat divendres 12 de gener a les 7 de la tarda. Tots els participants van ser obsequiats amb un diploma, una bossa de llaminadures i una ampolla de vi.

Més de 300 infants visiten el Casal de Jocs de Montblanc

El pavelló del Casal Montblanquí ha acollit el 27, 28 i 29 de desembre la setena edició del Casal de Jocs, el parc infantil de Nadal de Montblanc organitzat per l'Ajuntament de Montblanc.

La regidoria de Joventut de Vimbodí i Poblet realitza una enquesta juvenil

Des de l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet i en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, s’ha preparat una enquesta per conèixer els interessos i preferències de les persones joves de Vimbodí.

Torna el Parc de Nadal de Santa Coloma de Queralt

Com cada any l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt, amb el suport del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i amb la col·laboració de més d’una quinzena d’entitats locals de la vila organitza el Parc de Nadal.