OFICINA JOVE DE LA CONCA DE BARBERÀ
Carrer Sant Josep, 18
Montblanc 43400
de dl. a dv. de 9.00 a 14.00 h; dl i dm de 15.30 a 18.00 h
977 86 12 32 - 606 303 917 (Whatsapp)
Serveis oferts

Notícies

El Piscineja fa xalar petits i grans a les piscines de Les Piles i Montblanc

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà en col·laboració amb els ajuntaments de Montblanc i Les Piles han organitzat el Piscineja, una jornada de lleure dedicada a les activitats d’aigua.

Saüqueja a Sarral de l’11 al 16 d’agost

L’Associació Juvenil Saüc de Sarral, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sarral i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, ha presentat el cartell del Saüqueja 2017 que tindrà lloc de l’11 al 16 d’agost.

El Piscineja omplirà de nens la piscina de Vilaverd

L’Ajuntament de Vilaverd i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà organitzen el Piscineja, una activitat aquàtica que tindrà lloc el proper dijous 17 d’agost a les 11.30 h. Es tracta d’una jornada de lleure dedicada a les activitats aquàtiques que es realitzarà a la piscina municipal.

El parc mòbil de bicicletes a Montblanc i Santa Coloma de Queralt

Els parcs d’educació viària són escenaris que permeten oferir experiències de mobilitat als infants i joves. Simulen espais urbans en els quals els participants actuen com a vianants i com a conductors de bicicleta i de ciclomotor.

Més de 50 persones a la caminada cultural de Pira

Dimarts a la tarda es va dur a terme la última activitat del programa d'estiu de Pira. Aquesta va consistir en una excursió guiada fins al pont romànic i la font d'Ollers.

7 joves participen al camp de treball i recuperen l’entorn natural del Pont de les Bruixes

Gràcies a aquest camp de treball el pont i el seu entorn natural han canviat d’aspecte. Les tasques de neteja s’han dut a terme al mateix pont, al voltant i al camí i senderons que l’envolten.