OFICINA JOVE DE LA CONCA DE BARBERÀ
Carrer Sant Josep, 18
Montblanc 43400
de dl. a dv. de 9.00 a 14.00 h; dl i dm de 15.30 a 18.00 h
977 86 12 32 - 606 303 917 (Whatsapp)
Serveis oferts

Notícies

Voluntaris per l’Espluga, un projecte del poble i pel poble

Prop de 90 persones van assistir el passat dijous 23 de novembre a la xerrada sobre Voluntaris per l’Espluga que organitzava Formació Permanent de l’Espluga de Francolí en el marc de la seva programació ordinària.

Barberà de la Conca acull la xerrada “Anar a l’estranger. Una experiència necessària”

La xerrada, que té per títol “Anar a l’estranger. Una experiència necessària”, es durà a terme a la sala del Vídeo el dijous 7 de desembre a les 12.00 h i anirà a càrrec de la tècnica de Joventut municipal.

Set associacions de la Conca organitzen conferències sobre les malalties infeccioses

Prop de 150 persones de la Conca de Barberà han assistit a les conferències que s’han dut a terme els mesos d’octubre i novembre en motiu de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

Anem a buscar el Tió!

Trobar el tió de casa pot ser tota una aventura i l’Espluga de Francolí es prepara per viure-la. El proper dia 3 de desembre els espluguins i espluguines tindran la possibilitat de viure una experiència familiar en plena natura: l’aventura de trobar el tió al bosc.

A partir de l'1 de desembre Montblanc acollirà dues exposicions on l'eix central serà l'alabastre de Sarral

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà ha organitzat la catorzena edició de la Mostra d’Art Jove a la Conca de Barberà. Paral·lelament a aquesta exposició el Pati del Palau Alenyà acollirà l'exposició dels "100 Alabastre Sarral".

Conferència a Barberà de la Conca i a Vilaverd per donar a conèixer les malalties infeccioses

Barberà de la Conca i Vilaverd se sumen a la iniciativa de sensibilitzar i difondre la malaltia que centrarà els esforços de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio d’enguany amb una conferència divulgativa per acostar a la població la realitat mèdica i humana de les malalties infeccioses.