OFICINA JOVE DE LA CONCA DE BARBERÀ
Carrer Sant Josep, 18
Montblanc 43400
de dl. a dv. de 9.00 a 14.00 h; dl i dm de 15.30 a 18.00 h
977 86 12 32 - 606 303 917 (Whatsapp)
Serveis oferts

Notícies

Ja estan obertes les inscripcions al curs de Monitors/es de Lleure Infantil i Juvenil

El curs de monitors/es és un programa de formació adreçat a aquelles persones majors d'edat que estan interessades en formar-se en el món del lleure.

Els joves de Pira plantegen activitats i propostes per a realitzar durant l'any,

Divendres es van reunir a Pira un grup de joves interessats en organitzar activitats i fer sentir la seva veu per tal d'exposar les seves inquietuds.

II Jornada intercomarcal joves-empresa "Cycling Work"

Les Oficines Joves de l'Alt Camp, la Conca de Barberà i el Priorat, el Grup Leader Del Camp i la Direcció General de Joventut organitzem a Concactiva (Montblanc) un networking per posar en contacte els joves amb sis empreses representatives de diferents sectors econòmics d'aquestes comarques.

Diumenge Montblanc tanca la temporada del Transport Nocturn

Diumenge 10 de setembre en motiu de la Festa Major de Montblanc el Transport Nocturn desplaçarà als seus usuaris a d’aquesta població.

Els Jocs Tradicionals i el piscineja a la Setmana Jove de Vallclara

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà en col·laboració amb l’ajuntament de Vallclara han organitzat diferents activitats en el marc de la setmana jove. Els jocs tradicionals i el piscineja, són les activitats que han completat el programa de la setmana jove.

Els Jocs Tradicionals, el piscineja i el parc mòbil de trànsit presents a la Setmana Jove de Blancafort

Els jocs tradicionals, el piscineja, el parc mòbil de trànsit i el taller de revisió de bicicletes són les activitats que han completat l’extens programa de la setmana jove.