OFICINA JOVE DE LA CONCA DE BARBERÀ
Carrer Sant Josep, 18
Montblanc 43400
de dl. a dv. de 9.00 a 14.00 h; dl i dm de 15.30 a 18.00 h
977 86 12 32 - 606 303 917 (Whatsapp)
Serveis oferts

Notícies

Torna el Parc de Nadal de Santa Coloma de Queralt

Com cada any l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt, amb el suport del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i amb la col·laboració de més d’una quinzena d’entitats locals de la vila organitza el Parc de Nadal.

Moltes activitats al programa d’actes de les Festes de Nadal de l’Espluga de Francolí

La Regidoria de Festes i Joventut de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i el PIJ Francolí han donat el tret de sortida als actes de Nadal amb l’edició d’un programa molt complet i que preveu activitats per a tots els públics.

Surt el programa de les Festes de Nadal de Montblanc enguany

El Casal de Jocs, també anomenat Parc Infantil de Nadal, es durà a terme el 27, 28 i 29 de desembre al pavelló del Casal Montblanquí. Enguany només tindrà lloc en horari de tarda, de 16 h a 20 h i el preu serà de 5€/dia i 10€/abonament

Vilaverd ensenyarà primers auxilis per les Festes de Nadal

L’Ajuntament de Vilaverd en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà organitza un taller de primers auxilis que tindrà lloc el proper 29 de desembre de 2017 a les 17 h a l’Ajuntament del municipi.

Coneixement i experiències emprenedores al "Som-hi! Tresors amagats a la Conca de Barberà"

Al col·loqui hi van participar una vintena de persones molt interessades a copsar de primera mà les experiències de les empreses Aromis de la Conca, Tòfona de la Conca i Curculio Nucum

Ja es poden visitar a Montblanc les dues exposicions sobre l'alabastre de Sarral

L'Oficina Jove de la Conca de Barberà ha organitzat la catorzena edició de la Mostra d’Art Jove a la Conca de Barberà. Paral·lelament a aquesta exposició el Pati del Palau Alenyà acull l'exposició dels "100 Alabastre Sarral" organitzada conjuntament amb l'Ajuntament de Sarral.