OFICINA JOVE DE LA CONCA DE BARBERÀ
Carrer Sant Josep, 18
Montblanc 43400
de dl. a dv. de 9.00 a 14.00 h; dl i dm de 15.30 a 18.00 h
977 86 12 32 - 606 303 917 (Whatsapp)
Serveis oferts

Notícies

Montblanc celebrarà el 21 de març el dia mundial de la poesia

L’activitat és durà a terme dijous 21 de març a partir de 2/4 de 7 de la tarda a la biblioteca. El poema “Música de l’ànima teixida amb paraules” de Rosa Fabregat, serà llegit en diferents llengües

Lectura poètica a l’Espluga per celebrar el Dia Mundial de la Poesia

L’acte, que té per objectiu acostar la poesia a la població de la vila, tindrà lloc el 21 de març a les 18.00 h al vestíbul de l’Antic Hospital (Biblioteca pública Mossèn Ramon Muntanyola).

La regidoria de Joventut de l’Espluga presenta el Març Jove

Sota el títol Març Jove, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí organitza un cicle de diferents activitats. La primera serà l’espectacle d’improvisació Improshow.

Finalitzen les primeres sessions de la Carpa al pati amb prop de 150 participants

Els quatre centres d’educació secundària i Batxillerat de la Conca de Barberà han participat a les primeres sessions de la Carpa al pati, un projecte de l’Oficina Jove amb el suport de la Direcció General de Joventut.

Més de 40 joves participen a la primera Carpa al pati de l’Oficina Jove

La Carpa al pati és un projecte que consisteix en la creació d’un espai participatiu, informatiu i sensibilitzador als centres d’educació secundària i Batxillerat de la Conca de Barberà.

Aprèn a maquillar-te i llueix per Carnaval

Un dels secrets per ser original i lluir el dia de Carnaval és el maquillatge que complementa la disfressa. Per aquest motiu, a poques setmanes de Carnaval Sarral acull un taller de maquillatge “carnavalero” per a joves.