OFICINA JOVE DE LA CONCA DE BARBERÀ
Carrer Sant Josep, 18
Montblanc 43400
de dl. a dv. de 9.00 a 14.00 h; dl i dm de 15.30 a 18.00 h
977 86 12 32
Serveis oferts

Notícies

S’organitza un curs de premonitors a Sarral

El curs tindrà lloc els dies 26, 27, 28, 29 i 30 de juny, quan els alumnes ja han finalitzat les classes. Tindrà una durada de 20 h repartides en 5 sessions de 4 h que es duran a terme a les tardes de 15.00 h a 19.00 h.

Segona activitat del projecte "Aprenem de la gent gran de Pira"

El proper dissabte 27 de maig a les 5 de la tarda a Pira tindrà lloc la segona activitat del projecte intergeneracional "Aprenem de la Gent Gran de Pira".

Miquel Missé a la Jornada Genus de la Conca de Barberà

Els alumnes de 4t d’ESO dels instituts de la comarca es reuneixen al claustre de l’antiga esglèsia de St. Francesc de Montblanc en la jornada de clausura del projecte Genus.

Primer camp de treball de Vimbodí i Poblet

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà i l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet organitzen un camp de treball juvenil que consistirà en la neteja, el condicionament, el desbrossament i la recuperació del camí i de la zona de lleure de la Font del Boyó.

Acaba el cicle de xerrades i activitats sobre orientació universitària

Dimecres ha tingut lloc a Montblanc una xerrada adreçada a famílies, docents i alumnes en què s'ha informat i assessorat sobre tot el relacionat amb els itineraris formatius dels estudis superiors de Catalunya i beques.

185 alumnes participaran a la Jornada Genus el proper 11 de maig

La jornada Genus es durà a terme el proper dijous 11 de maig al sala de les Corts Catalanes del Centre Cultural Anselm Turmeda de Montblanc i hi participaran 185 alumnes de 4t d’ESO de la Conca de Barberà.