OFICINA JOVE DE LA CONCA DE BARBERÀ
Carrer Sant Josep, 18
Montblanc 43400
de dl. a dv. de 9.00 a 14.00 h; dl i dm de 15.30 a 18.00 h
977 86 12 32
Serveis oferts

Notícies

Berenar popular a la Font del Boyó

Per tal d’ensenyar a familiars, amistats i a tot el poble la feina feta es farà un berenar popular el divendres 14 de juliol a la mateixa Font. Se sortirà de la plaça de les Orenetes a les 17.30 h

Torna per quedar-se la Setmana Jove de Vilaverd

La Setmana Jove de Vilaverd finalitza amb una degustació de truites, el lliurament del premi del concurs de fotografia d’Instagram i del concurs de truites, i el sorteig d’una cistella de productes que el guanyador ha compartit amb la resta d’assistents.

Dissabte el Transport Nocturn viatja a les Piles en motiu del Concert Jove

El Transport Nocturn amb més de 10 anys de servei es dissenya per prevenir els accidents de trànsit entre els joves i alhora per promocionar estils de vida i conductes saludables.

Tot a punt per engegar el Transport Nocturn

El Consell Comarcal amb la col·laboració dels ajuntaments de la comarca organitza el Transport Nocturn, el qual es desplaça als municipis de la Conca de Barberà amb motiu de les festes majors.

Com actuar davant d’una emergència

L’Ajuntament de Montblanc, en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i Protecció Civil Montblanc va realitzar un taller de taller de primers auxilis.

Ja tenim sobre la taula el programa del Faistiu 2017

Després de mesos de treball l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, el PIJ Francolí i l’Associació Juvenil Auvënguen ens presenten el programa del Faistiu 2017 que tindrà lloc del 15 al 23 de juliol en diferents espais del municipi.