OFICINA JOVE DE L'ALTA RIBAGORÇA
c/ Canaleta, 11
El Pont de Suert 25520
MATINS: De dilluns a divendres de 10 a 14h. TARDES: De dilluns a divendres de 17h a 19:30h.
973 69 11 76
Serveis oferts

Notícies

Subscriu-te a el Butlletí de l'Oficina Jove de l'Alta Ribagorça

Si vols estar informat de l'actualitat de les noticies per joves a la nostra comarca, dels serveis especialitzats que s'ofereixen i de les activitats que s'organitzen, subscriu-te al butlletí mensual de l'Oficina Jove de l'Alta Ribagorça.

Activitat trimestral de Teatre per Joves

L'Espai Jove de l'Alta Ribagorça, ofereix una nova activitat trimestral per a joves de 12 a 18 anys, amb la finalitat de dinamitzar el temps lliure i d'oci amb el Teatre per Joves.

Comença "Dijous Emprenedors" a l'Alta Ribagorça

El Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça, dins del marc de la Xarxa Catalunya Emprèn, presenten els "Dijous Emprenedors" a l'Alta Ribagorça, tots els dijous d'octubre tindran lloc els seminaris per la innovació a les empreses.

Participa en el Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Anton Navarro que fa 25 anys

El Premi Literari Anton Navarro, convocat pels consells comarcals de l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà, juntament amb els serveis de català respectius, del Consorci per a la Normalització Lingüística, arriba a la 25a edició.

El Bus Jove 2015 incrementa la participació jove a l’Alta Ribagorça

El servei de Bus Jove, ha incrementat aquest estiu 2015 un 12% la participació de joves respecte a el 2014, consolidant el servei de transport nocturn per a joves a l‘estiu a la comarca de l’Alta Ribagorça.

Nova convocatòria de Beques Generals per a estudiants de nivells post-obligatoris pel curs 2015-2016 del “Ministerio de Educación, Cultura y Deporte”.

Ets estudiant? Doncs no deixis passar el termini de les beques per estudiants pel proper curs 2015-2016 del “Ministerio de Educación, Cultura y deporte” (MEC) per estudis post obligatoris, ja siguin universitaris o no universitaris.