OFICINA JOVE DE L'ALTA RIBAGORÇA
c/ Canaleta, 11
El Pont de Suert 25520
MATINS: De dilluns a divendres de 10 a 14h. TARDES: De dilluns a divendres de 17h a 19:30h.
973 69 11 76
Serveis oferts

Notícies

XI PREMI JOVE EMPRENDOR/A DE L’ALTA RIBAGORÇA

Ets menor de 40 anys? Has iniciat un projecte empresarial a l’Alta Ribagorça durant el 2015? Si ets un jove emprenedor, aquest és el teu premi!

Garantia Juvenil, la nova finestra per l’ocupació dels joves a l’Alta Ribagorça

El Programa Garantia Juvenil és una iniciativa a nivell europeu per reduir l'atur juvenil dels joves entre 16 i 29 anys. Si compleixes els requisits d’accés, el programa ofereix ajudes, formació, pràctiques laborals i ofertes d’ocupació.

Inici de temporada Espai Jove Vilaller

Aquest dimecres dia 7 d'octubre, a les 17:30h al casal jove de Vilaller, s'inicia el servei de dinamització juvenil de l'Espai Jove, que després de les vacances d'estiu comença amb molta motivació, amb la presentació de la nova programació d'activitats i tallers d'aquest mes.

Participa amb idees a #joveRibagorça

Mitjançant les possibilitats que ofereix twitter, es posa a l'abast de la població jove un nou mecanisme perquè puguin realitzar les seves aportacions i comentaris sobre les diferents qüestions que s'hi plantegen, i sobre tot aportin les seves idees i opinions.

Subscriu-te a el Butlletí de l'Oficina Jove de l'Alta Ribagorça

Si vols estar informat de l'actualitat de les noticies per joves a la nostra comarca, dels serveis especialitzats que s'ofereixen i de les activitats que s'organitzen, subscriu-te al butlletí mensual de l'Oficina Jove de l'Alta Ribagorça.

Activitat trimestral de Teatre per Joves

L'Espai Jove de l'Alta Ribagorça, ofereix una nova activitat trimestral per a joves de 12 a 18 anys, amb la finalitat de dinamitzar el temps lliure i d'oci amb el Teatre per Joves.