OFICINA JOVE DE L'ALTA RIBAGORÇA
c/ Canaleta, 11
El Pont de Suert 25520
MATINS: De dilluns a divendres de 10 a 14h. TARDES: De dilluns a divendres de 17h a 19:30h.
973 69 11 76
Serveis oferts

Notícies

Apunta’t a la Garantia Juvenil de l’Alta Ribagorça. Oferta Formativa.

El Consell Comarcal de la l’Alta Ribagorça, amb la col•laboració de l’Oficina Jove, es prepara per posar en marxa els cursos de formació gratuïta per a joves inscrits a Garantia Juvenil.

Nova temporada del Bus de la Neu 2015-2016

El servei de transport a la neu, anomenat Bus de la Neu, te la finalitat de facilitar l’accés a l’estació d’esquí de BoiTaüll, apropant els diferents municipis de la comarca de l’Alta Ribagorça durant la temporada d’hivern.

Nova programació Espais Joves Alta Ribagorça

Aquest mes de desembre, continua l'espai jove de Vilaller i arrenca de nou el servei a El Pont de Suert, ampliant el servei de dinamització juvenil a d'altres municipis.

Sessió informativa de bonificacions i incentius per a la contractació de Joves de Garantia Juvenil

L’Oficina Jove de l’Alta Ribagorça impulsa la Garantia Juvenil a l’Alta Ribagorça amb una sessió informativa al desembre per la contractació a joves dirigida a empreses, gestories i professionals.

LA SETMANA “VEUS EL QUE BEUS?” SENSIBILITZACIÓ SOBRE ELS RISCOS DEL CONSUM D’ALCOHOL

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça organitza diverses activitats de sensibilització sobre els riscos associats al consum d’alcohol, dins de la setmana “Veus el que beus” del 9 al 15 de novembre de 2015.

Ajuts municipals per a joves i entitats de Vilaller 2015

L’Ajuntament de Vilaller, ha creat i donat publicitat a unes bases per la concessió d’ajuts per a joves i entitats del municipi, pel foment de la dinamització juvenil a Vilaller durant el 2015.