OFICINA JOVE DE L'ALT URGELL
Camí de la Palanca, s/n (edifici de l'Escorxador)
Seu d'Urgell 25700
dl a dv de 10 a 15.00 h i dc de 15.00 a 19 h / horari d'estiu de dll a dv de 9.30 a 14.30h
973 35 56 08
Serveis oferts

SISTEMA D'ACREDITACIÓ DE COMPETÈNCIES

Des de l'Oficina Jove t'orientem per tal de poder acreditar les teves competències professionals, a través de l'ICQP.

L'Institut Català de les Qualificacions Professionals, obre anualment un període d'inscripció al procés d'acreditació, per tal d'obtenir un reconeixement de les competències professionals adquirides a través de l'experiència laboral.

Els requisits bàsics per entrar en el procès d'acreditació són les següents:

a) Tenir la nacionalitat espanyola, o haver obtingut el certificat de registre de ciutadania comunitària o la targeta de familiar de ciutadà o ciutadana de la Unió Europea o ser titular d’una autorització de residència o, de residència i treball a Espanya en vigor, en els termes establerts en la normativa espanyola d’estrangeria i immigració.

b) Tenir 20 anys d’edat per al nivell 2 i 3 de qualificació.

c) Tenir experiència laboral o formació relacionada amb les competències professionals dels àmbits de qualificació que es volen acreditar:
(En el cas d’experiència laboral, justificar almenys 3 anys, amb un mínim de 2.000 hores treballades en total, per als nivells 2 i 3, en els últims 10 anys. En el cas de formació, justificar almenys haver cursat 300 hores, en els últims 10 anys.

Si vols obtenir més informació sobre aquest procés i els requisits d'accès, consulta-ho amb nosaltres, o bé informa-te'n en qualsevol d'aquests punts d'orientació d'arreu de Catalunya.