OFICINA JOVE DE L'ALT URGELL
Camí de la Palanca, s/n (edifici de l'Escorxador)
Seu d'Urgell 25700
dl a dv de 10 a 15.00 h i dc de 15.00 a 19 h / horari d'estiu de dll a dv de 9.30 a 14.30h
973 35 56 08
Serveis oferts

PACK LLEURE

L'Oficina Jove organitza cursos de formació  per a joves, relacionats amb el món del lleure:

- Curs de Premonitor/a: (joves de 16 a 18 anys). Aquest curs et permetrà realitzar pràctiques de monitor en els Casals d'Estiu de la Comarca, d'aquesta manera obtindràs l'experiència necessaria per poder dur a terme el curs de monitor/a de lleure i poder-te desenvolupar professionalment en el món del lleure.

- Curs de Monitor/a:

El curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació que prepara els alumnes per intervenir de manera educativa en espais de lleure amb infants i joves. Aquest curs els capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats i projectes en el marc de la programació general d’una organització, per mitjà de l’aplicació de les tècniques específiques d’animació grupal, amb una incidència explícita en l’educació en valors i amb atenció a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

El curs s'estructura en dos blocs: 105h presencials i 45h a distància, a banda de les 160h de pràctiques.

- Curs de Director/a:

El curs de director/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació que prepara els alumnes per intervenir en tasques de coordinació d’equips en activitats de lleure amb infants i joves. Aquest curs els capacita per planificar, organitzar, gestionar, dinamitzar i avaluar projectes de lleure educatiu adreçats a la infància i la joventut en tots els seus aspectes, i per representar-los internament i externament assumint la creació, el control i la dinamització de l’equip de personal monitor.

El curs s'estructura en dos blocs: 141h presencials i 59h a distància.

- Monogràfics de lleure:

Els monogràfics permeten obtenir les competències necessàries per desenvolupar diferents funcions dins el món del lleure. Alguns dels monogràfics que oferim i/o hem ofert a l'Oficina Jove són: Direcció i Gestió d'equips, Monitor/a de Menjador, Gestió de Conflictes, Curs de Diversitat, Monitor/a de Transport Escolar, Curs de Vetllador/a.

 

Si estàs interessat/da en algun d'aquests cursos, posa't en contacte amb nosaltres (presencialment, per telèfon, per Facebook, o per correu electrònic) i rebràs un avís al mòbil quan s'obri el període d'inscripció.