OFICINA JOVE DE L'ALT URGELL
Camí de la Palanca, s/n (edifici de l'Escorxador)
Seu d'Urgell 25700
dl a dv de 10 a 15.00 h i dc de 15.00 a 19 h / horari d'estiu de dll a dv de 9.30 a 14.30h
973 35 56 08
Serveis oferts

BEQUES I ITINERARIS FORMATIUS

BEQUES I AJUTS PER ESTUDIAR:

A l'Oficina Jove t'informem de les beques que pots demanar per estudiar. A continuació t'oferim un llistat de beques segons categories d'estudi.

Beca GENERAL: (Ministerio d'Educació). Despeses de matrícula, desplaçament i material lectiu. Destinada a estudiants de GRAU, CICLES FORMATIUS, BATXILLERAT i ESO

Beca APA: (AGAUR). Despeses de desplaçament. Destinada a estudiants de GRAU, a les universitats del sistema públic català, residents a les comarques de l'Alt Pirineu i Aran.

Beca ACA: (AGAUR). Destinada a estudiants de GRAU de centres Adscrits.

Beca EQUITA'T: (AGAUR). Finançament de la matrícula universitària. Destinada a alumnes de les universitats públiques de Catalunya i Universitat Oberta de Catalunya.

L'AGAUR (Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca) també disposa de beques, ajuts i préstecs, postuniversitaris, predoctorals, postdoctorals i per a la mobilitat internacional.

Pots obtenir tota la informació sobre beques de l'AGAUR mitjançant aquest enllaç.

El període de convocatòria de les beques varía cada any. Si vols rebre un avís al mòbil quan s'obrin els períodes d'inscripció de cada una de les beques, pots venir a l'Oficina de manera presencial, trucar-nos al 973355608 o enviar un correu electrònic a alturgell@oficinajove.cat. També t'assessorem sobre quina és la millor opció de beca segons la teva situació.

ITINERARIS FORMATIUS

Des de l'Oficina Jove et podem informar sobre tots els itineraris formatius que pots seguir segons la teva situació actual.

T'informem de les opcions formatives dins i fora de la comarca. Tipus d'estudis que pots cursar, i sortides laborals de cada un d'ells.

Pots fer la teva consulta de manera presencial, a través de les Xarxes Socials (Facebook), mitjançant el correu electrònic alturgell@oficinajove.cat, o bé trucant al 973355608.