OFICINA JOVE DE L'ALT PENEDÈS
Hermengild Clascar, 1-3
Vilafranca del Penedès 08720
De dilluns a divendres de 9 a 14h i els dijous de 17.00 a 19.00h
93 890 00 00 ext 209
Serveis oferts

Notícies

PRÀCTIQUES A LA COMISSIÓ EUROPEA

Pràctiques remunerades de 3 a 5 mesos per a graduats universitaris a diversos serveis i Direccions Generals de la Comissió Europea.

PRÀCTIQUES AL CONSELL DE LA UE

Pràctiques remunerades de 5 mesos per a universitaris recent graduats a la Secretaria General del Consell de la Unió Europea.

Cursos Garantia Juvenil a la Fundació Paco Puerto

La Fundació Paco Puerto, dona la opció a les persones joves apuntades al programa de la Garantia Juvenil de realitzar cursos de formació en idiomes (anglès i alemany).

S'amplia l'edat fins als 29 anys per formar part del Programa de la Garantia Juvenil

El passat 15 de juliol es va decidir ampliar l'edad màxima de l'acces al Sistema Nacional de Garantia Juvenil dels 25 als 29 anys

Curs Iniciació a l’Alemany per a joves

CORESSA ofereix un curs d’iniciació a l’alemany per a joves inscrits al Sistema de Garantia Juvenil, subvencionat pel Fons Social Europeu, la Iniciativa d’ocupació Juvenil i el Consorci de Formació Continua de la Generalitat de Catalunya.

Being Young in Europe Today (Eurostat)

L'Eurostat és l'oficina estadística de la Comissió Europea i acaba de publicar un apartat de la seva web, Being Young in Europe Today, que conté una gran quantitat de dades i xifres actualitzades sobre els joves dels Estats membres de la Unió Europea.