OFICINA JOVE DE L'ALT PENEDÈS
Hermengild Clascar, 1-3
Vilafranca del Penedès 08720
De dilluns a divendres de 9 a 14h i els dijous de 17.00 a 19.00h
93 890 00 00 ext 209
Serveis oferts

Notícies

Formació “Learning by travelling”

Nexes, en partenariat amb l’associació francesa Via Brachy, busca 6 persones interessades en participar d’una formació a través de la qual adquiriran noves habilitats i coneixements, i intercanviaran experiències i bones pràctiques en matèria de gestió de projectes de mobilitat

Servei de Voluntariat Europeu a Polònia

COCAT i "Enthusiasts of the Świecie Region Society" busquen un/a voluntari/ària europeu/a per a un projecte de 12 mesos a Polònia.

15 JOVES EN SITUACIÓ D’ATUR PARTICIPEN DES D’AVUI EN LA SEGONA EDICIÓ DEL PROJECTE “FORMA’T”

El Servei de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha seleccionat 15 joves, d’entre més de 30 inscrits, per participar en aquest projecte de formació professionalitzadora que facilitarà la seva inserció laboral.

SUBVENCIONS PER A NOUS AUTÒNOMS JOVES I PER A LA CONTRACTACIÓ DE JOVES

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès tramita subvencions per afavorir la incorporació al mercat de treball dels joves acollits al programa de Garantia Juvenil de la Generalitat

Residència artística al Berliner Künstlerprogramm

El DAAD Berlin Artists in Residence Programme (BKP) es presenta com un dels programes artístics més rellevants del panorama cultural europeu, oferint beques artístiques en els camps de les arts visuals, el cinema, la literatura i la música.

Voluntariat per la llengua (VxL)

És un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.