OFICINA JOVE DE L'ALT CAMP
Carrer Mossèn Martí, 3
Valls 43800
De dll. a dv. de 9.00 a 14.00h. i dc. de 16.30 a 19.00h
977608560
Serveis oferts

Notícies

Borsa de treball en el lleure educatiu de l'Alt Camp

Vols formar part de la borsa de treball en el lleure educatiu de l'Alt Camp? Tens una oferta de feina relacionada amb el món del lleure l'educació i el camp social?

12 d’agost, Dia Internacional de la Joventut

Sabies que les persones entre 18 i 29 anys del món conformen en aquests moments la generació més nombrosa de la història?

Convocat el Premi Jaume Ciurana a l’actuació cívica juvenil

Un any més, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca els Premis de Civisme, entre els que s’inclou el 31è Premi Jaume Ciurana a l’actuació cívica juvenil. El termini per presentar projectes és obert fins al 10 d’octubre.

Ajuts a la mobilitat internacional de l'estudiantat amb reconeixement acadèmic de les universitats catalanes per al curs 2017-2018 (MOBINT 2017)

Són ajuts a l'estudiantat de les universitats catalanes que hagin estat seleccionats o seleccionades per a una estada acadèmica de mobilitat, per tal de contribuir al finançament de les despeses que comporta la realització d’estudis en altres països.

Oberta la convocatòria del Concurs de Fotoperiodisme Jove Clic'17

El concurs cerca la fusió del talent i la creativitat jove amb la implicació en les problemàtiques socials actuals a través del fotoperiodisme.

Programa TLN Mobilicat

Ets beneficiari del Programa de Garantia Juvenil i vols fer pràctiques formatives en empreses públiques i privades als estats membres de la Unió Europea? Potser t'interessa el PROGRAMA TLN MOBILICAT!