OFICINA JOVE DE L'ALT CAMP
Carrer Mossèn Martí, 3
Valls 43800
De dll. a dv. de 9.00 a 14.00h. i dc. de 16.30 a 19.00h
977608560
Serveis oferts

Notícies

Beques Carnet Jove 2017

Si tens entre 16 i 31 anys, en breu podràs presentar la teva candidatura. El termini de participació s'obrirà en breu, i podràs participar fins al 3 de maig!

Sabies que l'institut Serra de Miramar de Valls ofereix la doble titulació del batxillerat espanyol i francès (BATIBAC)?

La doble titulació té com a objectiu principal validar els estudis de formació bicultural i bilingüe. Això permet als estudiants ampliar el seu futur professional, ja que poden escollir cursar els estudis superiors a qualsevol universitat tant del nostre país com de França com del Canadà.

Avui, 10 d'abril de 2017, comencen les inscripcions als Camps de treball!!!

Un any més, la Direcció General de Joventut continua organitzant camps de treball com a activitat idònia per als i les joves , i aposta per la millora qualitativa dels projectes. Afanya't, les preinscripcions als Camps de treball són obertes!!!!

Concurs de l'Oficina Jove de l'Alt Camp a INSTAGRAM!!!!

Guanya un lot de productes de l'Oficina Jove explicant el teu DIA DE LA MONA amb una fotografia. Segueix les instruccions d'aquest enllaç per a poder participar-hi.

Tens un grup o ets solista i vols participar en la 17a edició del concurs de maquetes que organitza la plataforma musical Sona 9?

És molt fàcil. Només has de registrar-te al web del concurs i publicar un mínim de tres cançons originals en català al teu perfil del web. Recorda que tens temps fins al 15 d'abril!

Tens #ganesdestiu? Arriba el Festiuet a Valls!

Festiuet és un festival de música reivindicativa que tindrà lloc a Valls l'11 i 12 d'agost