OFICINA JOVE DE L'ALT CAMP
Carrer Mossèn Martí, 3
Valls 43800
De dl. a dv. de 9.00 a 14.00h i dc de 17.30 a 19.00h
977608560
Serveis oferts

Notícies

Digueu la vostra sobre el futur de l’agricultura

Si ets jove i et dediques al ram de l’agricultura, posa el teu granet de sorra contestant l’enquesta que ha preparat el CEJA per influir en les polítiques que afectin directament als joves agricultors de la UE. Anima’t a contestar i podràs guanyar un iPad!

Move2Learn, Learn2Move, viatjar per aprendre, aprendre per viatjar

De 5.000 a 7.000 estudiants es podran beneficiar d’aquest projecte de la Comissió Europea. Termini: finalitza el 30 de juny. La iniciativa s’adreça a estudiants d’entre 16 i 19 anys que estiguin enregistrats a la plataforma d’aprenentatge en línia eTwinning.

Vols dissenyar la imatge del REC2017

Dissenyadors i creadors de la província de Tarragona, teniu fins al 30 de juny per presentar les vostres propostes!

Catalunya necessita socorristes!

Sembla mentida, però és veritat. Amb el que costa trobar feina actualment, i encara es troben àmbits amb un clar dèficit de professionals, fins i tot, en sectors aparentment tant saturats com el turístic. Sabies que a Catalunya manquen socorristes?

Convocatòria dels XIII Premis d’Educació en el Lleure amb novetats

Per posar en valor la tasca de les entitats que treballen en temps de lleure la Fundació Carulla, amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut i del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, han convocat els XIII Premis d’Educació en el Lleure, i enguany venen amb novetats.