OFICINA JOVE DE CALÀBRIA (BARCELONA)
C Calàbria 147
Barcelona 08015
De dimarts a divendres i vigílies de festiu de 9.30 a 14.00 h i de dilluns a dijous de 15.00 a 18.30 h.
93 483 83 84
Serveis oferts

Notícies

Camps de Treball, Voluntariat i Solidaritat 2017. Una experiència voluntària per a joves.

Tens 14 anys o més? Segur que n'has sentit a parlar, però, coneixes els Camps de Treball? Com funcionen? A Catalunya, a altres Comunitats Autònomes o a l'estranger ? Si vols iniciar-te en el món del voluntariat, els Camps de Treball, Voluntariat i Solidaritat són la millor opció per aquest estiu. ...

Assessories i Serveis Especialitzats

L'Oficina Jove de Calàbria t'ofereix l'assessoria en educació i formació, l'assessoria en habitatge compartit, l'orientació i acompanyament en l'acreditació de les competències professionals (Acredita't) i la inscripció al programa europeu de la Garantia Juvenil.

Taller d'autodefensa per a dones de 18 a 35 anys

El Punt d'Informació i Atenció a les Dones del districte (PIAD Eixample) i l'Oficina Jove de Calàbria et proposem aquest taller gratuït i amb places limitades.

Horaris de Nadal

Bon Nadal, Bon Nadau e Erós An Nau, ¡Feliz Navidad!, Joyeux Noël, Merry Christmas, Веселого Рождества!, 圣诞快乐!, Hyvää joulua,عيد ميلاد مجيد.....

Tren "DE BCN AL MÓN" sortida immediata per via 4 !!

Del 8 de novembre a l'1 de desembre se celebra la 4a edició del DE BCN AL MÓN amb la col·laboració d'ambaixades i consolats, experts i entitats de reconegut prestigi a nivell internacional. "AOTEAROA" a l'OJ Calàbria !!!

Què hi ha darrere dels ordinadors i els mòbils?

T'has plantejat mai, quan has tingut el teu mòbil o ordinador a les mans, quins passos ha hagut de seguir abans d'arribar a tu? El proper dijous dia 20 d'octubre de 17.00 a 19.00 hores a l'OJ Calàbria.