OFICINA JOVE DE CALÀBRIA (BARCELONA)
C Calàbria 147
Barcelona 08015
De dimarts a divendres i vigílies de festiu de 9.30 a 14.00 h. Tardes de dilluns i dimecres de 15.00 a 18:30 h.
93 483 83 84
Serveis oferts

Notícies

Del 22 al 26 de març ens traslladem al Saló de l'Ensenyament

La Setmana de la Formació i el Treball a Fira de Barcelona és una de les gran cites del món educatiu que també engloba Futura, Saló de Màsters i Postgraus i ITworldEdu.

In-forma't! T'agraden els animals? Què pots estudiar?

La campanya In-forma't continua a la Xarxa de Punts d'Informació Juvenil de Barcelona i arriba a l'Oficina Jove de Calàbria amb la xerrada "T'agraden els animals? Què pots estudiar?" Al final de la xerrada es farà una demostració pràctica d’ensinistrament en positiu de gossos.

Camps de Treball, Voluntariat i Solidaritat 2017. Una experiència voluntària per a joves.

Tens 14 anys o més? Segur que n'has sentit a parlar, però, coneixes els Camps de Treball? Com funcionen? A Catalunya, a altres Comunitats Autònomes o a l'estranger ? Si vols iniciar-te en el món del voluntariat, els Camps de Treball, Voluntariat i Solidaritat són la millor opció per aquest estiu. ...

Taller d'autodefensa per a dones de 18 a 35 anys

El Punt d'Informació i Atenció a les Dones del districte (PIAD Eixample) i l'Oficina Jove de Calàbria et proposem aquest taller gratuït i amb places limitades.

Horaris de Nadal

Bon Nadal, Bon Nadau e Erós An Nau, ¡Feliz Navidad!, Joyeux Noël, Merry Christmas, Веселого Рождества!, 圣诞快乐!, Hyvää joulua,عيد ميلاد مجيد.....

Tren "DE BCN AL MÓN" sortida immediata per via 4 !!

Del 8 de novembre a l'1 de desembre se celebra la 4a edició del DE BCN AL MÓN amb la col·laboració d'ambaixades i consolats, experts i entitats de reconegut prestigi a nivell internacional. "AOTEAROA" a l'OJ Calàbria !!!