OFICINA JOVE DE CALÀBRIA (BARCELONA)
C Calàbria 147
Barcelona 08015
De dimarts a divendres i vigílies de festiu de 9.30 a 14.00 h i de dilluns a dijous de 15.00 a 18.30 h.
93 483 83 84
Serveis oferts

Notícies

Jove, busques pis?

Entre el 19 de setembre i el 5 d’octubre l’Assessoria d’Habitatge compartit del Departament de Joventut, els Punts d’Informació Juvenil (PIJ) i el Consorci de l’Habitatge de Barcelona impulsen la 3a edició del “Jove, busques pis?”

Nova Assessoria en Habitatge Compartit

Compartir pis o bé llogar una habitació són de les formes més assequibles de viure pel teu compte, però hi han molts aspectes a tenir presents abans de fer-ho: models de contracte, la renda i la fiança, les normes de convivència, la distribució de les despeses...sotsarrendament o lloguer parcial? ...

"Jove, prepara't per a l'estiu": xerrades i "workshops" laborals.

La Xarxa d'Informació Juvenil (XIJ) de Barcelona et proposem un seguit d'activitats on resoldre qüestions sobre drets i deures laborals, recerca de feina i orientació professional. Xerrades, tallers, clubs de recerca de feina, grup de Facebook amb ofertes...per a l'estiu, se't gira feina!!

Comença a celebrar Sant Jordi a l'Oficina Jove de Calàbria

Aquest divendres 21 d'abril, de 9 a 14h, participa a l'intercanvi de llibres!

Del 22 al 26 de març ens traslladem al Saló de l'Ensenyament

La Setmana de la Formació i el Treball a Fira de Barcelona és una de les gran cites del món educatiu que també engloba Futura, Saló de Màsters i Postgraus i ITworldEdu.

In-forma't! T'agraden els animals? Què pots estudiar?

La campanya In-forma't continua a la Xarxa de Punts d'Informació Juvenil de Barcelona i arriba a l'Oficina Jove de Calàbria amb la xerrada "T'agraden els animals? Què pots estudiar?" Al final de la xerrada es farà una demostració pràctica d’ensinistrament en positiu de gossos.