OFICINA JOVE DE CALÀBRIA (BARCELONA)
C Calàbria 147
Barcelona 08015
De dilluns a divendres i vigílies de festiu de 9.00 a 14.00 h. Tardes de dilluns i dimecres de 15.00 a 18:30 h.
93 483 83 84
Serveis oferts

Notícies

Vols compartir pis? On? Amb qui? Com?

Del 20 de setembre al 7 d'octubre se celebra la 2a edició del cicle VOLS COMPARTIR PIS? Impulsada per l’Assessoria d’Habitatge compartit del Departament de Joventut , la iniciativa proposa enguany les següents activitats gratuïtes:

Al setembre, divendres 2.0 per buscar feina

Prepara de manera eficient les eines per cercar feina i coneix els canals per on es mouen les ofertes. Identifica els més adients al teu objectiu professional i prepara't per superar els processos de selecció.

Horaris d'estiu 2016

De "Sant Joan a la Diada", a l'Oficina Jove de Calàbria fem l'horari d'estiu...Oberts per Vacances!!

A les portes de l'estiu, tant si marxes com si et quedes: carnets d'avantatges per a joves

Tens el Carnet Jove? I el d'Alberguista? Coneixes el Carnet d'Estudiant Internacional (ISIC)? Et recomanem informar-te de tots els avantatges i descomptes que t'ofereixen a Catalunya i "the rest of the world"

Del 30 d'abril al 31 de maig...III Mostra d'Art Jove de l'Eixample

Ja tenim aquí la III Mostra d'Art Jove del districte, i amb més força !!! Exposicions i projeccions, actuacions musicals, teatre i cant coral, danses urbanes i concerts...

Comença el Sant Jordi a l'Oficina Jove de Calàbria

Tens algun llibre que t'ha agradat molt i t'agradaria que algú altre també en gaudís? No esperis al 23 d'abril, vine aquest divendres de 9 a 14h, porta'l a l'intercanvi del "Llibre x Llibre" i agafa'n un altre!