OFICINA JOVE DE CALÀBRIA (BARCELONA)
C Calàbria 147
Barcelona 08015
De dilluns a divendres i vigílies de festiu de 9.00 a 14.00 h. Tardes de dilluns i dimecres de 15.00 a 18:30 h.
93 483 83 84
Serveis oferts

Notícies

Nova Assessoria en Habitatge Compartit

Compartir pis o bé llogar una habitació són de les formes més assequibles de viure pel teu compte, però hi han molts aspectes a tenir presents abans de fer-ho: models de contracte, la renda i la fiança, les normes de convivència, la distribució de les despeses...sotsarrendament o lloguer parcial? ...

"Jove, prepara't per a l'estiu": xerrades i "workshops" laborals.

La Xarxa d'Informació Juvenil (XIJ) de Barcelona et proposem un seguit d'activitats on resoldre qüestions sobre drets i deures laborals, recerca de feina i orientació professional. Xerrades, tallers, clubs de recerca de feina, grup de Facebook amb ofertes...per a l'estiu, se't gira feina!!

Comença a celebrar Sant Jordi a l'Oficina Jove de Calàbria

Aquest divendres 21 d'abril, de 9 a 14h, participa a l'intercanvi de llibres!

Del 22 al 26 de març ens traslladem al Saló de l'Ensenyament

La Setmana de la Formació i el Treball a Fira de Barcelona és una de les gran cites del món educatiu que també engloba Futura, Saló de Màsters i Postgraus i ITworldEdu.

In-forma't! T'agraden els animals? Què pots estudiar?

La campanya In-forma't continua a la Xarxa de Punts d'Informació Juvenil de Barcelona i arriba a l'Oficina Jove de Calàbria amb la xerrada "T'agraden els animals? Què pots estudiar?" Al final de la xerrada es farà una demostració pràctica d’ensinistrament en positiu de gossos.

Camps de Treball, Voluntariat i Solidaritat 2017. Una experiència voluntària per a joves.

Tens 14 anys o més? Segur que n'has sentit a parlar, però, coneixes els Camps de Treball? Com funcionen? A Catalunya, a altres Comunitats Autònomes o a l'estranger ? Si vols iniciar-te en el món del voluntariat, els Camps de Treball, Voluntariat i Solidaritat són la millor opció per aquest estiu. ...