L’IDEAL - OFICINA JOVE DE LA GARROTXA
Plaça Clarà, 6 – 2n pis
Olot 17800
Dilluns i divendres de 10:00h a 13:00h i de 16:00h a 20:00h, dimarts, dimecres, dijous i dissabte de 16:00h a 20:00h.
972 28 01 44
Serveis oferts

Notícies

TORNA LA #MARATÓ DE DONANTS DE SANG 2.0 DE CATALUNYA

Enguany, amb l’eslògan “La sort de donar sang”, perquè, t’hagi tocat la loteria, o no, tenir salut és la millor de les sorts, i salvar vides, la millors de les accions.

RECURSOS PER A ARTISTES A INTERNET (arts plàstiques i música)

Ser artista, viure del teu art i no “morir” en l’intent és possible? Dedicar-se professionalment al món de l’art sempre ha estat complicat, ara però, Internet obre nous finestres, camins i expectatives. T’expliquem de quines opcions disposes

A PUNT LA JORNADA DE DELEGATS I DELEGADES

Ja tenim a punt la 17ena edició de la jornada de delegats i delegades dels centres d'ESO i ensenyaments Postobligatoris de la comarca. Es celebrarà el proper dimecres 20 de gener.

EN MARXA EL PRESSUPOST PARTICIPATIU DE JOVENTUT 2016

Ja s'ha obert el termini per a presentar propostes. Es poden presentar omplint la corresponent fitxa que trobareu a l'IDEAL - OJG o als diferents centres educatius, espais municipals,... També podeu veure el vídeo viral que s'ha realitzat per a difondre aquesta segona convocatòria.

SESSIÓ INFORMATIVA DELS PROGRAMES FEM OCUPACIÓ I JOVES PER L'OCUPACIÓ

L'àrea d'Ocupació de l'Institut Municipal de Promoció de la ciutat d'Olot i l'IDEAL - OFICINA JOVE DE LA GARROTXA presenten als joves aquests dos programes.

UNIVERSITARIS POC ADULTS

Us proposem que llegiu aquest article de la Mayte Rius, publicat el 15/12/2015 al diari La Vanguardia