L’IDEAL - OFICINA JOVE DE LA GARROTXA
Plaça Clarà, 6 – 2n pis
Olot 17800
Dilluns i divendres de 10:00h a 13:00h i de 16:00h a 20:00h, dimarts, dimecres, dijous i dissabte de 16:00h a 20:00h.
972 28 01 44
Serveis oferts

Notícies

MASTER CLASS D'ESCACS A L'IDEAL-OFICINA JOVE DE LA GARROTXA

Aquesta activitat també serà el tret de sortida de la Primera lliga d’Escacs de l’IDEAL-OJG. Cada setmana els joves que s’hi vulguin apuntar faran partides entre ells per aconseguir punts i pujar en la classificació IDEAL. Hi haurà premis per als tres primers classificats o classificades.

L'INSTAGRAM DE CARNET JOVE TÉ PREMI!

Fa poc que el Carnet Jove de Catalunya ha obert un compte a Instagram i per donar-lo a conèixer organitza un concurs amb cinc premis d’estades als albergs de la Xanascat. És fàcil, només t’has de fer una foto! Participa!

INSTAL·LADA LA TIROLINA PER A JOVES

Va ser una proposta sorgida arran de la primera edició del Pressupost Participatiu de Joventut, l'any 2015.

XERRADA INFORMATIVA SOBRE GARANTIA JUVENIL

L'Ideal - Oficina Jove de la Garrotxa organitza una xerrada per explicar què és la garantia juvenil i informar de les oportunitats reals que ofereix el projecte a la comarca.

COLÒNIES PER A JOVES LGTBI

Aquest any es portarà a terme la segona edició del projecte OASIS, colònies d’estiu per adolescents LGTB, que tindran lloc a l’alberg Mare de Déu de Montserrat de Barcelona, del 5 al 10 de juliol de 2016.

INSCRIPCIONS OBERTES ALS CAMPS DE TREBALL DE LA GENERALITAT

Un any més, la Direcció General de Joventut continua organitzant camps de treball com a activitat idònia per als i les joves -atenent al component social, a l’intercanvi cultural que es propicia i a la relació amb l’entorn local-, i aposta per la millora qualitativa dels projectes.