Xerrada informativa sobre els ajuts de Garantia Juvenil per a persones joves emprenedores

OFICINA JOVE GARRAF 2018 Setembre 13
Data xerrada: divendres 21 de setembre de 2018 a les 11 h. Termini per presentar la sol·licitud de l'ajuda: del 20 de juliol al 15 d'octubre de 2018

Es tracta d'un ajut econòmic de 9.900 euros per tal de facilitar la inserció laboral de les persones joves menors de 30 anys acollides al Programa de Garantia Juvenil, mitjançant l'autoocupació.

El termini de presentació de sol·licituds, que es farà de forma telemàtica, començarà del 20 de juliol fins  al dia 15 d’octubre. L’import de la subvenció serà de 9.900,00 euros per a persones joves inscrites a la Garantia Juvenil que romanguin de forma ininterrompuda durant 12 mesos d’alta al RETA o règim alternatiu.

Des de la Direcció General de Joventut s'organitzen vàries sessions informatives, a càrrec del  Cap de Secció d'Iniciatives per al Treball del  Servei d’Entitats d’Economia Social i Autoempresa, sobre la convocatòria. Aquestes sessions estan adreçades tant a joves com a professionals que estiguin interessats en conèixer la convocatòria  i els seus requisits.

Es farà una de les sessions a l'Oficina Jove Garraf el proper divendres 21 de setembre a les 11 h.

Totes les persones que estigueu interessades en assistir a la xerrada, us podeu inscriure a través d'aquest enllaç. Activitat gratuïta, amb places limitades.  

Les sessions informatives programades a Barcelona són:  

·         Dimarts 17 d’octubre a les 16:00h a la Direcció General de Joventut.

·         Dijous 13 de setembre a les 11.00 al Punt d'Informació Juvenil de Gràcia.

Si voleu anar a alguna d’aquestes xerrades a Barcelona, cal que formalitzeu  la vostra inscripció a través d’aquest enllaç.  

 

Més informació sobre els ajuts

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Nova programació de l'Ideal-OJG , primer trimestre.

Ja podeu consultar la nova programació de l'Ideal-OJG d'aquest primer trimestre. Anima't a participar d'alguna de les moltes activitats que ofereix!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 21 Setembre 2018

3a edició del concurs Hip-hop per la Pau

L’Institut Català Internacional per la Pau convoca una nova edició del concurs Hip-hop per la Pau.

OFICINA JOVE DEL MARESME 19 Setembre 2018

Ja estan oberts els terminis per demanar les beques d’estudis post obligatoris.

El 17 d'agost s'ha obert el termini per sol•licitar les Beques Generals del Ministeri d'Educació per als ensenyaments post obligatoris.