Vols acreditar la teva experiència laboral?

OFICINA JOVE DEL MARESME 2017 Novembre 24
Si tens experiència laboral en una ocupació però no disposes d’una titulació que ho acrediti, el proper dimarts 28 de novembre a les 9.30h es realitzarà una sessió informativa sobre la convocatòria del programa Acredita’t.

Aquest programa et pot ajudar a aconseguir una titulació vàlida per accedir al món laboral, així com un Certificat de professionalitat o un títol de Formació Professional.
Les ocupacions que es poden acreditar en aquesta convocatòria són: Dependència (Atenció a les persones en situació de dependència tant en domicili, com en institucions socials o mitjançant teleassistència), activitats físiques i esportives i socorrisme, administració i gestió, i muntatge i manteniment d'instal·lacions. Les persones interessades menors de 25 anys poden ampliar aquesta informació assistint a la sessió informativa que es realitzarà al Centre Cívic Cabot i Barba (Plaça de Miquel Biada 5, Mataró) i les persones majors de 26 anys es podran dirigir al carrer Francisco Herrera, 70 (Mataró). Més informació del lloc i la inscripció al web

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=