Visita del director general de joventut a l'oficina jove

GLUP'S 2011 Octubre 25
El Director General coneix l'Oficina Jove del Baix Camp
El Regidor de Cultura i Joventut de l'Ajuntament de Reus, Joaquim Sorio, ha rebut aquest dijous 20 d'octubre el Director General de Joventut, Antoni Reig, de visita institucional a l'Oficina Jove del Baix Camp. La visita també ha comptat amb la presència del coordinador territorial de Joventut a Tarragonma, Joan Plana, i de la Consellera Comarcal de Joventut, Anna Aragonès.

L'objectiu de la visita ha estat conèixer les intal·lacions de l'Oficina Jove del Baix Camp; una oficina comarcal d'atenció integral al jove que va nèixer al juliol del 2010 fruit del conveni signat entre la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Baix Camp i l'Ajuntament de Reus.

L'Oficina Jove del Baix Camp vol ser el punt de referència i la porta d'entrada dels joves a tots els serveis d'emancipació de la comarca; un espai on s'ofereixi informació, assessorament personalitzat i orientació de qualitat. Dins de l'Oficina Jove es poden trobar els serveis de: Servei d'Informació Juvenil, Servei d'Iniciatives Juvenils, Servei de Treball i emprenedoria, Servei de Salut i Servei d'Habitatge.

L'Oficina Jove es trova a la planta baixa del Casal de Joves, c/Castellvell, 24, i obre les seves portes de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 17 a 20h.
Comentaris
Q5nBPT Really appreciate you sharing this article post. Really Great.
crorkz
03/08/2014
HQEVek Thanks a lot for the article post.Really thank you! Want more.
matzcrorkz
04/08/2014

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

L'OFICINA JOVE DEL BAIX CAMP PARTICIPARÀ A LA JORNADA DE L'OCUPACIÓ JUVENIL ORGANITZADA PER LA CAMBRA DE COMERÇ DE REUS.

La Fira de l’ocupació PICE busca relacionar els joves amb el teixit empresarial i experts en orientació ocupacional. Dirigit a joves de 16 a 29 anys. ...

Cursos d'Autodefensa Feminista a Mataró

La secció d’Igualtat de l’Ajuntament de Mataró organitza dos cursos d’Autofensa Feminista per a dones aquest juliol.

Curs de carretons elevadors al Consell Comarcal del Priorat

Nova edició del curs de carretons elevadors aquest mes de juny de 2019. No deixis passar aquesta oportunitat de formar-te per aconseguir un lloc de treball. ...

El Consell Comarcal del Priorat presenta un projecte contra les agressions sexistes

El Servei de Joventut i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones, tots dos dependents del Consell Comarcal del Priorat, han endegat un projecte ...