Viatja per Europa gràcies a la Unió Europea

OFICINA JOVE DEL BAIX CAMP 2018 Setembre 03
Més de 75 joves de la nostra ciutat i voltants han participat en diferents projectes internacionals durant aquest estiu arreu d'Europa.

Durant aquest estiu, més de 75 joves de la nostra comarca han participat en diferents projectes subvencionats per la Unió Europea. Aquests joves han viatjat a Grècia, Eslovàquia, Alemània, Àustria, entre d'altres.

Aquests projectes consisteixen en què joves de diferents països es troben a una ciutat, per tal de conviure i intercanviar idees sobre algun tema en concret. Els temes poden ser molt diversos i són l'estructura base del projecte, però hi ha moltes altres activitats que són de socialització i entreteniment.

Tot això, pràcticament tot subvencionat per la Unió Europea i la llengua vehicular és l'anglès, per tant és una gran oportunitat pels joves de viatjar sense pràcticament cap cost i poder conèixer altres països, altres joves i practicar l'anglès.

Per tant, si tens entre 13 i 30 anys, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Envieu un correu i us donarem hora per a què puguem parlar sobre la vostra participació en aquest tipus de projectes al Casal de Joves de la Palma.

Correu: mobilitat.baixcamp@gmail.com

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Nova programació de l'Ideal-OJG , primer trimestre.

Ja podeu consultar la nova programació de l'Ideal-OJG d'aquest primer trimestre. Anima't a participar d'alguna de les moltes activitats que ofereix!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 21 Setembre 2018

3a edició del concurs Hip-hop per la Pau

L’Institut Català Internacional per la Pau convoca una nova edició del concurs Hip-hop per la Pau.

OFICINA JOVE DEL MARESME 19 Setembre 2018

Ja estan oberts els terminis per demanar les beques d’estudis post obligatoris.

El 17 d'agost s'ha obert el termini per sol•licitar les Beques Generals del Ministeri d'Educació per als ensenyaments post obligatoris.