Viatja per Europa gràcies a la Unió Europea

OFICINA JOVE DEL BAIX CAMP 2018 Setembre 03
Més de 75 joves de la nostra ciutat i voltants han participat en diferents projectes internacionals durant aquest estiu arreu d'Europa.

Durant aquest estiu, més de 75 joves de la nostra comarca han participat en diferents projectes subvencionats per la Unió Europea. Aquests joves han viatjat a Grècia, Eslovàquia, Alemània, Àustria, entre d'altres.

Aquests projectes consisteixen en què joves de diferents països es troben a una ciutat, per tal de conviure i intercanviar idees sobre algun tema en concret. Els temes poden ser molt diversos i són l'estructura base del projecte, però hi ha moltes altres activitats que són de socialització i entreteniment.

Tot això, pràcticament tot subvencionat per la Unió Europea i la llengua vehicular és l'anglès, per tant és una gran oportunitat pels joves de viatjar sense pràcticament cap cost i poder conèixer altres països, altres joves i practicar l'anglès.

Per tant, si tens entre 13 i 30 anys, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Envieu un correu i us donarem hora per a què puguem parlar sobre la vostra participació en aquest tipus de projectes al Casal de Joves de la Palma.

Correu: mobilitat.baixcamp@gmail.com

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Concurs literari jove MOT 2019 "La Mediterrània un mar de pàgines"

Un any més des de l'Ideal-OJG, la Biblioteca Marià Vayreda i el CPNL ens plau enviar-vos una proposta que trobem molt interessant per als i les joves. ...

Xerrada sobres les Infeccions de Transmissió Sexual aquí i ara: una epidèmia amagada

Xerrada col·loqui adreçada principalment a gent jove de la comarca que tractarà sobre les les infeccions de transmissió sexual

Èxit d’assistents a l’escape room de Santa Coloma de Queralt

Els dies 2 i 4 de gener a Santa Coloma de Queralt s’hi va realitzar una de les activitats de moda del moment, un escape room per a joves.

XX JORNADA DE DELEGADES I DELEGATS d'Olot d'ESO i Postobligatori

El proper dimecres dia 23 de gener es celebrarà la XX Jornada de Delegades i Delegats, al Casal Marià d'Olot.