Viatja per Europa gràcies a la Unió Europea

OFICINA JOVE DEL BAIX CAMP 2018 Setembre 03
Més de 75 joves de la nostra ciutat i voltants han participat en diferents projectes internacionals durant aquest estiu arreu d'Europa.

Durant aquest estiu, més de 75 joves de la nostra comarca han participat en diferents projectes subvencionats per la Unió Europea. Aquests joves han viatjat a Grècia, Eslovàquia, Alemània, Àustria, entre d'altres.

Aquests projectes consisteixen en què joves de diferents països es troben a una ciutat, per tal de conviure i intercanviar idees sobre algun tema en concret. Els temes poden ser molt diversos i són l'estructura base del projecte, però hi ha moltes altres activitats que són de socialització i entreteniment.

Tot això, pràcticament tot subvencionat per la Unió Europea i la llengua vehicular és l'anglès, per tant és una gran oportunitat pels joves de viatjar sense pràcticament cap cost i poder conèixer altres països, altres joves i practicar l'anglès.

Per tant, si tens entre 13 i 30 anys, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Envieu un correu i us donarem hora per a què puguem parlar sobre la vostra participació en aquest tipus de projectes al Casal de Joves de la Palma.

Correu: mobilitat.baixcamp@gmail.com

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

NOU HORARI DEL SERVEI DE SALUT DE L'ALTA RIBAGORÇA

Tots els dijous de 16:30 a 19:30 a l’Oficina Jove, trobaràs un servei on podràs demanar informació, preservatius o fins i tot fer-te la prova de ...

VOLEU TREBALLAR A ALEMANYA?

Nou procés de selecció de professionals en l'àmbit de l'hostaleria i la restauració, per treballar a Alemanya que es portarà a terme a Barcelona ...

JORNADA DE NETWORKING!

Per a joves emprenedors/es, joves qualificats/des i empreses.

OFICINA JOVE DE L'ALT CAMP 12 Novembre 2018

TALLER JO SENTO, EM SENTS?

El pròxim 21 de novembre a l'Oficina Jove de l'Alt Camp

OFICINA JOVE DEL MARESME 12 Novembre 2018

Dia dels Drets dels Infants

Dia dels Drets dels Infants