VACANCES EN FAMÍLIA 2017

Nactional 2017 Gener 31
Un any més el programa 'Vacances en família' inicia la temporada 2017 amb la primera convocatòria, oferint torns d'estada des del mes de març fins a finals del mes d'agost.

El període de preinscripcions s'iniciarà el dia 16 de gener a partir de les 12:00 h del mig dia i podreu efectuar la vostra preinscripció fins al dia 6 de febrer a les 12:00 h del migdia. 

Les famílies interessades podreu optar a una estada de 'Vacances en família' en els caps de setmana des del mes de març fins al mes de juny, a estades d'estiu de 3 i 7 nits als mesos de juliol i agost i com és habitual, el programa també ofereix estades per als ponts principals de l'any: la Setmana Santa (repartida en 2 torns d’estada), el pont de l’1 de maig i el pont del 5 de juny. 

En cas que preferiu gaudir d'una estada entre els mesos de setembre i febrer de 2018, des del 22 de maig al 12 de juny s'obrirà el període de preinscripcions per a la segona convocatòria, que ofereix estades durant tots els caps de setmana, el pont de la Diada, el pont d'octubre i el pont de desembre. 

Tota la informació sobre el programa, els albergs participants i els torns d'estada, la trobareu en el llibret en format digital que us podeu descarregar en aquest enllaç

Font: Jove.cat

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Acte Inaguració de l'exposició fotogràfica "Sentiments de barri"

El dijous 27 d’abril a les 18:30 hores a l’espai expositiu del Centre Cívic Cabot i Barba (plaça Miquel Biada, 5) tindrà lloc la inauguració de ...

El Berguedà, a la Fira de l'Estudiant

L'oferta formativa del Berguedà, a la Fira de l'Estudiant

L'Oficina Jove del Tarragonès ofereix un espai per a l'intercanvi de llibres

Tota aquella persona que porti un llibre, el podrà canviar per un altre

I ARA QUÈ? DECIDEIX EL TEU FUTUR ACADÈMIC

Adreçat a joves a partir de 16 anys. Data: 6, 20 i 27 Hora: de 17 a 19h Lloc: Casal de Joves la Palma Preu: Gratuït