ÚLTIM SOPAR DE MENJA'T El MÓN

S'acaba amb èxit aquesta proposta i també, s'acaben les activitats del pressupost participatiu de joventut de l'any 2015. Ara ja s'està preparant l'assemblea pel 2016!

El passat divendres dia 11 de desembre va tenir lloc a l'IDEAL l'últim sopar de Menja't el món, on es va poder comptar amb la participació de joves de diferents punts d'Europa que van ser els encarregats de cuinar diferents plats típics d'Alemanya, Itàlia, Holanda, Rússia i França.

Els plats a degustar van ser: Ensaladilla russa a l'estil de Rússia, auflauf (verdures a l'estil Alemany), kitch (França), canapès amb embotit italià, crema de verdures i sticks amb salsa de formatge i bolets (Itàlia) i de postres tiramisú i panatonne.

Aquest projecte està inclòs dins els projectes de Pressupostos Participatius de l’Institut Municipal d’Educació i Joventut, i ha consistit en un cicle de 5 sopars interculturals realitzats quinzenalment durant aquest trimestre. Els sopars han estat duts a terme gràcies a joves de Llatinoamèrica amb menjars típics de Colòmbia i Perú, d'Àfrica amb Gàmbia i Marroc, de la Índia, de la Xina i d'Europa establerts a Olot i a la Garrotxa.

L'assistència ha sigut un èxit en els 5 sopars amb una mitjana de 35-40 joves per dia, tots joves de la comarca que van poder gaudir dels diferents àpats així com també conèixer, una mica més, la cultura dels diferents països convidats a través de la seva cuina, la seva música i visualitzant diversos documentals sobre cultura i danses típiques del país. 

L'equip de l'IDEAL, Oficina Jove de la Garrotxa, agraeix la col·laboració i la implicació de tots els i les joves participants i principalment a les dues joves que van presentar la proposta i que han estat les encarregades de dur a terme el projecte. Aprofitem per anunciar que la 2ª Assemblea del Pressupost Participatiu de joventut, tindrà lloc el dia 19 de febrer a les 19h al propi Ideal, així que, ja podeu començar a pensar en noves propostes!

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL BAIX CAMP 14 Setembre 2018

Consells i recomanacions sobre com realitzar una bona recerca de feina. Servei de treball Oficina Jove del Baix Camp

Bones!!! Com ja sabeu des del Servei de treball us podem donar un cop de mà en tot el que estigui relacionat amb la cerca activa de feina; des de com ...

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 14 Setembre 2018

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 14 Setembre 2018

Càsting de la campanya 2019 del Carnet Jove

Vols protagonitzar la campanya publicitària 2019 del Carnet Jove? Si n’ets titular, pots inscriure’t fins al 25 de setembre.

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 14 Setembre 2018

Èxit de participació a les activitats d’educació en el lleure d’aquest estiu al Montsià

L’àrea de Joventut del Consell Comarcal del Montsià ha registrat aquest estiu un total de 25 visites de comprovació d’activitats d’educació ...

OFICINA JOVE GARRAF 13 Setembre 2018

Xerrada informativa sobre els ajuts de Garantia Juvenil per a persones joves emprenedores

Data xerrada: divendres 21 de setembre de 2018 a les 11 h. Termini per presentar la sol·licitud de l'ajuda: del 20 de juliol al 15 d'octubre de 2018