ÚLTIM SOPAR DE MENJA'T El MÓN

S'acaba amb èxit aquesta proposta i també, s'acaben les activitats del pressupost participatiu de joventut de l'any 2015. Ara ja s'està preparant l'assemblea pel 2016!

El passat divendres dia 11 de desembre va tenir lloc a l'IDEAL l'últim sopar de Menja't el món, on es va poder comptar amb la participació de joves de diferents punts d'Europa que van ser els encarregats de cuinar diferents plats típics d'Alemanya, Itàlia, Holanda, Rússia i França.

Els plats a degustar van ser: Ensaladilla russa a l'estil de Rússia, auflauf (verdures a l'estil Alemany), kitch (França), canapès amb embotit italià, crema de verdures i sticks amb salsa de formatge i bolets (Itàlia) i de postres tiramisú i panatonne.

Aquest projecte està inclòs dins els projectes de Pressupostos Participatius de l’Institut Municipal d’Educació i Joventut, i ha consistit en un cicle de 5 sopars interculturals realitzats quinzenalment durant aquest trimestre. Els sopars han estat duts a terme gràcies a joves de Llatinoamèrica amb menjars típics de Colòmbia i Perú, d'Àfrica amb Gàmbia i Marroc, de la Índia, de la Xina i d'Europa establerts a Olot i a la Garrotxa.

L'assistència ha sigut un èxit en els 5 sopars amb una mitjana de 35-40 joves per dia, tots joves de la comarca que van poder gaudir dels diferents àpats així com també conèixer, una mica més, la cultura dels diferents països convidats a través de la seva cuina, la seva música i visualitzant diversos documentals sobre cultura i danses típiques del país. 

L'equip de l'IDEAL, Oficina Jove de la Garrotxa, agraeix la col·laboració i la implicació de tots els i les joves participants i principalment a les dues joves que van presentar la proposta i que han estat les encarregades de dur a terme el projecte. Aprofitem per anunciar que la 2ª Assemblea del Pressupost Participatiu de joventut, tindrà lloc el dia 19 de febrer a les 19h al propi Ideal, així que, ja podeu començar a pensar en noves propostes!

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

CONCURS D'INSTAGRAM ESTIU JOVE 2018

Aquest estiu comparteix les teves fotografies divertides, artístiques o originals participant al concurs d'Instagram estiu jove 2018. Guanya dues entrades ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 20 Juliol 2018

Certamen Art Jove de Poesia Salvador Iborra

Convocat per l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC), amb la col·laboració de l’Agència Catalana de la Joventut (ACJ) i de l’Institut ...