Tot a punt per celebrar una de les més antigues setmanes de la joventut, la de Vimbodí i Poblet

 

 

L'Associació de Joves Som de Poble de Vimbodí i Poblet celebra la seva setmana de la Joventut amb interessants actes per a totes les edats.

Aquest és l'escrit que resumeixen els joves que l'organitzen en el seu programa d'activitats:

"La Setmana de la Joventut és un dels esdeveniments més destacats del poble. És una setmana on el jovent es volca a organitzar i dinamitzar activitats dirigides a totes les persones que donen vida a Vimbodí i Poblet durant aquestes dates.

Cal recordar que totes les integrants de l’organització que fan possible l’acompliment de les activitats hi dediquen el seu màxim esforç i il·lusió de forma totalment voluntària i sense ànim de lucre, per tal de garantir que totes les participants gaudeixin en plenitud de la setmana.

Volem demostrar el nostre rebuig cap a qualsevol tipus d’actitud irrespectuosa, ja sigui vers les participants i/o l’organització, així com també condemnem qualsevol manifestació de violència.

Entenem la violència com un abús de força per part d’una persona o un col·lectiu vers un/a d’aquests/es. Aquesta es pot produir mitjançant accions, les quals normalment impliquen la força física, però també es poden manifestar mitjançant el llenguatge, el silenci i les inaccions. Algunes de les violències que desaprovem són les de caire sexista, racista i LGTBIfòbiques, entre d’altres.

Durant la setmana volem crear espais d’oci, de lleure i de festa on totes siguem tractades des del respecte i la igualtat i on ens sentim còmodes, ja que l’única i exclusiva finalitat de tots els esdeveniments és el gaudi de les persones que hi participen.

Esperem que es visqui una gran XXXV Setmana de la Joventut!" 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

OBERTES LES INSCRIPCIONS PER A L'ESCAPE ROOM I EL TORNEIG DE VIDEOJOCS!

L'Escape room es farà el 28 de desembre, a les cinc de la tarda al centre cívic El Passeig, mentre que ‘La Seu del Videojoc’ se celebrarà el 29 ...

30 rocafortins resolen enigmes a l’Escape Room de la Fira de Nadal

Una trentena de joves rocafortins van participar el passat diumenge 9 de desembre al primer escape room organitzat a Rocafort de Queralt en el marc de ...

15 anys de la Mostra d'Art Jove de la Conca amb una celebració especial

L'Oficina Jove de la Conca de Barberà amb el suport de l'Ajuntament de Montblanc ha organitzat la quinzena edició de la Mostra d’Art Jove a la Conca ...

ESPAI CARMANYOLA

Nou servei perquè els i les alumnes de l'IES Pont de Suert que no resideixen a la localitat puguin dinar i fer deures abans de les seves activitats extraescolars ...