Torna la "Festa del cinema"

OFICINA JOVE DE L'ALT CAMP 2016 Octubre 18
Per onzena vegada, torna la campanya avalada per l’aclaparador èxit d’edicions anteriors amb la intenció de continuar rebentant les estadístiques d’afluència d’espectadors i omplir de gom a gom les sales de cinema els dies 24, 25 i 26 d'octubre.

La mecànica continua sent la mateixa. No hi ha límit d’edat, només cal que et registris al web oficial de la campanya per aconseguir l’acreditació personal que hauràs de presentar a les taquilles de les sales de cinema. El preu de les entrades és de 2,90€ per sessió, i les pots adquirir a les taquilles de les sales, caixers automàtics i a Internet. Les persones menors de 14 anys i les majors de 60 anys no necessitaran acreditació.

Multitud de sales i una amplíssima oferta de pel·lícules per a tots els gustos arreu de tot el territori us esperen:
“La llar de Miss Peregrine per a nens peculiars", "L'home de les mil cares", "Inferno", "Els 7 magnífics", "Un monstre em ve a veure", "La noia del tren" o "El comptable", són algunes d’elles.

Aprofiteu aquesta “ganga” i demostreu que mai no heu perdut les ganes d’anar al cinema!

Aquesta campanya és una iniciativa de diverses empreses i institucions de la indústria del cinema per fomentar l’assistència a les sales com a hàbit cultural.

Més informació

Festa del cine (web oficial)

Llistat de sales adherides

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 15 Octubre 2019

CURS GRATUÏT A MATARÓ - GARANTIA JUVENIL

El proper 21 d'octubre s'inicia un curs gratuït d'auxiliar d'ajuda a domicili: ajuda psicosocial a persones amb dependència, a Mataró.

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

Concurs Calendari Montsià Jove 2020

Comença la tercera edició del Concurs d'Instagram de l'Oficina Jove del Montsià! Participa!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

El Consell Comarcal del Montsià contractarà a cinc persones joves en pràctiques beneficiàries de Garantia Juvenil

El Consell Comarcal del Montsià rep una subvenció en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 per a la contractació de persones ...

Torna Time to move 2019!

L’Oficina jove de l’Alt Urgell es suma a la iniciativa emblemàtica d'Eurodesk "Time to Move" per tal de donar a conèixer a les persones joves de ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 10 Octubre 2019

Butlletí d'octubre - Servei de Mobilitat Internacional

Acabat de sortir del forn... ja és aquí el butlletí del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme! Fes-li un cop d'ull...!