#TENIMUNREPTE

Es busca la classe més foto-creativa del curs 2016-2017.

Quan ja ha passat un temps prudencial des de l'inici del nou curs, des de l'Ideal-OJG es fan diverses visites a les aules dels diferents instituts de la comarca per tal d'explicar els serveis de joventut  (IME, Ideal, Garrotxajove, Ipunt...). 

Aquest any s'ha volgut donar una empenta a aquesta acció. A banda d'explicar els diferents projectes amb dinàmiques, al final de l'exposició s'explica un repte. Aquest consisteix en que tots i totes es pensin, en molt poc temps, una fotografia creativa de tots els companys i companyes. A partir de totes les fotografies que es vagin recollint, l'equip de l'Ideal-OJG decidirà quina és la classe més fotocreativa i els donarà un petit obsequi d'agraïment. 

Fins ara s'han visitat dues aules de primer d'ESO de l'INS Bosc de la Coma i tots els primers d'ESO de l'INS La Garrotxa.

Des de l'Ideal - OJG es fa una crida a totes les aules de tots els cursos que hi vulguin participar, que enviin una fotografia al Whatsapp de l'Ideal-OJG (627534145) amb l'etiqueta #tenimunrepte, anunciant l'Institut, el curs i l'aula. 

 

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Taller d'autoconeixement

Les meves aptituds i habilitats coincideixen amb els meus interessos educatius o professionals? Descobreix-te!!!

Pla B...Gap Year.

Si el teu pla A t'ha fallat, què tal fer un Gap Year com a pla B? Gap Year, o any sabàtic per a nosaltres, no, no és "no fotre res" o "dedicar-te a ...

JOVES EN POSITIU

Avui coneixerem l'Ethan Barea, un jove guissonenc músic de 17 anys que actualment està estudiant el batxillerat artístic-escènic a l’Ondara de Tàrrega. ...

Butlletí "Va de joves" mes de juliol

Ja pots assabentar-te de les últimes notícies del mes de juliol.