#TENIMUNREPTE

Es busca la classe més foto-creativa del curs 2016-2017.

Quan ja ha passat un temps prudencial des de l'inici del nou curs, des de l'Ideal-OJG es fan diverses visites a les aules dels diferents instituts de la comarca per tal d'explicar els serveis de joventut  (IME, Ideal, Garrotxajove, Ipunt...). 

Aquest any s'ha volgut donar una empenta a aquesta acció. A banda d'explicar els diferents projectes amb dinàmiques, al final de l'exposició s'explica un repte. Aquest consisteix en que tots i totes es pensin, en molt poc temps, una fotografia creativa de tots els companys i companyes. A partir de totes les fotografies que es vagin recollint, l'equip de l'Ideal-OJG decidirà quina és la classe més fotocreativa i els donarà un petit obsequi d'agraïment. 

Fins ara s'han visitat dues aules de primer d'ESO de l'INS Bosc de la Coma i tots els primers d'ESO de l'INS La Garrotxa.

Des de l'Ideal - OJG es fa una crida a totes les aules de tots els cursos que hi vulguin participar, que enviin una fotografia al Whatsapp de l'Ideal-OJG (627534145) amb l'etiqueta #tenimunrepte, anunciant l'Institut, el curs i l'aula. 

 

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 17 Octubre 2019

Octubre 2019 - Campanya informativa OJM

Què és un esplai? Què és un cau? Quants hi ha al Maresme? Descobreix-ho a la nova campanya temàtica del mes d'octubre!

OFICINA JOVE DEL MARESME 15 Octubre 2019

CURS GRATUÏT A MATARÓ - GARANTIA JUVENIL

El proper 21 d'octubre s'inicia un curs gratuït d'auxiliar d'ajuda a domicili: ajuda psicosocial a persones amb dependència, a Mataró.

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

Concurs Calendari Montsià Jove 2020

Comença la tercera edició del Concurs d'Instagram de l'Oficina Jove del Montsià! Participa!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

El Consell Comarcal del Montsià contractarà a cinc persones joves en pràctiques beneficiàries de Garantia Juvenil

El Consell Comarcal del Montsià rep una subvenció en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 per a la contractació de persones ...

Torna Time to move 2019!

L’Oficina jove de l’Alt Urgell es suma a la iniciativa emblemàtica d'Eurodesk "Time to Move" per tal de donar a conèixer a les persones joves de ...