Telèfon contra l'assetjament escolar

OFICINA JOVE DE L'ALT CAMP 2016 Novembre 23
El telèfon 116 111 Infància Respon també és el telèfon de referència per a informar de possibles casos d’assetjament als centres educatius. El telèfon està operatiu les 24 hores del dia els 365 dies de l’any, de forma gratuïta i totalment anònima, sense deixar cap petjada.

En cas de bullying truca al 116 111

El servei del telèfon 116 111 Infància Respon té com a objectiu prevenir i detectar els maltractaments d’infants i adolescents posant especial èmfasi en les situacions d’assetjament als centres educatius. També aborda els casos de ciberassetjament, violència masclista i altres maltractaments o abusos sexuals a infants i adolescents.

Mitjançant un protocol signat pels departaments de Treball, Afers Socials i Famílies i el d’Ensenyament, el telèfon 116 111 Infància Respon reforçarà el circuit d’atenció, derivació i intervenció per als casos de bullying, garantint la derivació cap als centres especialitzats i la coordinació interinstitucional amb una resposta immediata i experta en tot moment.

El servei telefònic Infància Respon 116 111 és de caràcter europeu i present a tots els estats, així com també a múltiples comunitats autònomes. Ofereix informació, assessorament i orientació i atenció en relació amb qualsevol tipus de demanda que afecti la infància i l’adolescència, entre d’altres, aquelles relacionades amb maltractaments i vinculades  amb el sistema de protecció als infants.

Digues prou als insults, les amenaces, les agressions ... Que no t’aturi la por. Tant si estàs patint assetjament, com si ets coneixedor/a d’algun cas, truca!

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 15 Octubre 2019

CURS GRATUÏT A MATARÓ - GARANTIA JUVENIL

El proper 21 d'octubre s'inicia un curs gratuït d'auxiliar d'ajuda a domicili: ajuda psicosocial a persones amb dependència, a Mataró.

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

Concurs Calendari Montsià Jove 2020

Comença la tercera edició del Concurs d'Instagram de l'Oficina Jove del Montsià! Participa!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

El Consell Comarcal del Montsià contractarà a cinc persones joves en pràctiques beneficiàries de Garantia Juvenil

El Consell Comarcal del Montsià rep una subvenció en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 per a la contractació de persones ...

Torna Time to move 2019!

L’Oficina jove de l’Alt Urgell es suma a la iniciativa emblemàtica d'Eurodesk "Time to Move" per tal de donar a conèixer a les persones joves de ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 10 Octubre 2019

Butlletí d'octubre - Servei de Mobilitat Internacional

Acabat de sortir del forn... ja és aquí el butlletí del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme! Fes-li un cop d'ull...!