Te’n sortiràs? Scape Rome per a joves a Vimbodí i Poblet

L’Ajuntament de Vimbodí i Poblet en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i l’Associació Juvenil Som de Poble realitzarà un scape room.

L’activitat es durà a terme divendres 2 de novembre a les 6 de la tarda. El joc està adreçat a joves majors de 15 anys. Les inscripcions prèvies i gratuïtes són limitades i, es poden fer per correu electrònic a joventut@concadebarbera.cat o enviant un whats al 606303917.

Un joc d'escapada en viu o escape room és un joc en el qual els jugadors, normalment en grups de 4 o 6, es tanquen en una habitació i han de fer servir els elements que troben per resoldre una sèrie de puzzles i escapar abans que se'ls esgoti el temps de què disposen - normalment una hora o una hora i mitja. Aquests jocs fomenten el team building. Els rooms escape estan basats en els videojocs "Escape the room", ambientats en tot un seguit de llocs ficticis com cel·les de presó, masmorres i estacions espacials.

És una activitat ideal per a passar una estona diferent i inoblidable amb els amics. Un cop iniciat el joc, començarà una emocionat aventura en la qual els joves se sentiran protagonistes d’una pel·lícula.

Inscripcions a:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfXBMbxFpanSek2NGFvBnp-2BhhFfYunyOYaC98ofqx4AZpw/viewform?usp=sf_link

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Llibre per Llibre

Tens algun llibre que t'ha agradat molt i t'agradaria que algú altre també el llegís? Vine el matí de Sant Jordi de 9.30 a 14h a l'Oficina!

PROGRAMA REFERENT D'OCUPACIÓ JUVENIL

El desembre del 2018, el SOC va posar en marxa un nou programa, amb l’objectiu de facilitar i acompanyar la transició de persones joves des del sistema ...

JORNADA D'ORIENTACIÓ UNIVERSITÀRIA DE TU A TU "VAIG PERDUT/DA"

Jornada d'Orientació universitària "Vaig perdut/da". Descobreix les diferents ofertes universitàries properes al teu abast.

JOVES EN POSITIU

Avui coneixerem al Pol Bosch, un jove cerverí estudiant de Ciències Biomèdiques a la Universitat Autònoma de Barcelona i actor a la Passió Medieval ...

BUSQUEM DISSENY PER A BOSSA JOVE

Obrim convocatòria per a recollir propostes de dissenys per a la bossa jove, una bossa de roba que es mourà entre els i les joves del Solsonès!