Tallers per a joves de 12 a 18 anys

La nova proposta lúdica, adreçada a nois i noies de 12 a 18 anys, inclou circ, cuina, jocs de rol, fotografia, skate, DJ, art mural (graffitis) i dansa. A partir d’avui ja es poden fer les inscripcions de manera presencial a l’Oficina Jove

8 TALLERS DE TEMÀTIQUES DIFERENTS....

El taller de circ tindrà lloc els dies 4, 5 i de juliol (9 hores), anirà a càrrec de Joan Tono. El preu de la inscripció és de 48 euros. Els joves, de forma lúdica, s’endinsaran en l’aprenentatge del món dels malabars. Alguns dels elements amb els que experimentaran seran les bitlles, els diablons, xanques, monocicles, entre d’altres.

Un altre taller del que podran gaudir és el taller de cuina es farà els dies 13 i 14 de juliol (4 hores), i serà conduït per Judit Carreira. El preu  de la inscripció és de 23 euros. L’objectiu principal d’aquest taller és aprendre les eines necessàries per poder elaborar formatge fresc i mató des de casa utilitzant estris bàsics que podem trobar a l’abast de tothom. A més a més, els productes que elaboraran se’ls emportaran a casa.

Pel que fa al taller de DJ, es realitzarà del 18 al 22 de juliol (12 hores i mitja), amb Jordi Gendra. El preu de la inscripció és de 80 euros. Els nois i noies aprendran els recursos necessaris per poder mesclar diferents tipologies musicals i adquiriran les suficients aptituds per convertir-se en un DJ professional.

El taller sobre art mural es farà del 25 al 29 de juliol (10 hores), a càrrec de David Segura. El preu de la inscripció és de 50 euros. Aquesta és una tècnica molt demanada per als joves, aprendran diverses nocions d’expressió i creativitat per tal d’endinsar-se en el món dels graffitis.

El taller de Skate es farà del 25 al 29 de juliol (10 hores), i serà impartit per Xavi Penido. El preu de la inscripció és de 44 euros. La proposta s’adreça a dos públics diferents: per una banda, els que volen iniciar-se a patinar, i per l’altra, també està adreçat a aquells joves que vulguin millorar la seva tècnica.

El taller tindrà lloc al Skate Parc situat a l’horta del Valira, inaugurat fa tot just un any. Aquesta proposta és una manera més de donar a conèixer aquest espai i aquesta pràctica esportiva.

El taller dedicat als jocs de rol tindrà lloc del 8 al 12 d’agost (10 hores), a càrrec de Xavi Socias. El preu de la inscripció és de 61 euros. Els participants es podran traslladar a un món de fantasia mitjançant la imaginació, on a través d’un joc narratiu, els joves interpretaran diferents personatges, viuran experiències i resoldran diverses situacions. Aquest taller és dura a terme en diferents ambients i espais sorprenents del nostre municipi.

El taller de fotografia, els dies 2, 4, 9 i 11 d’agost (8hores), impartit per Ester Collado. Aquest taller, que és gratuït, serà un molt pràctic i estarà dividit en tres parts: una primera part on els assistents treballaran i experimentaran tot el que es pot arribar a fer amb la càmera del propi mòbil; una segona, es treballarà el retoc d’imatges a través del programa GIMP; mentre que la tercera part coneixeran el funcionament de l’aplicació Instagram.

L’objectiu principal d’aquest taller és aprendre a utilitzar d’una manera responsable les eines tecnològiques relacionades amb la fotografia que tenim al nostre abast.

El vuitè taller que es durà a terme aquest estiu serà el de dansa que es realitzarà de l’1 a l’11 d’agost (22 hores i mitja), anirà a càrrec de Lara Cuadrado i Patrick Sanches. El preu de la inscripció és de 43 euros. Aquest taller que porta per títol ‘Ens movem!’ els joves es mouran a través de diferents estils de ritmes i balls, passant pels estils més moderns com ara el hip-hop, el breakdance o el popping, fins a la dansa clàssica.

www.laseu.cat

Comentaris
Hey, you're the goto exrept. Thanks for hanging out here.
Seston
21/07/2016
This is the <a href="http://qrvnsgg.com">perceft</a> post for me to find at this time
Kayleigh
21/07/2016
Thanks for contiibutrng. It's helped me understand the issues. http://gcqvvhk.com [url=http://ibpssco.com]ibpssco[/url] [link=http://qaclpicwxs.com]qaclpicwxs[/link]
Janisa
23/07/2016
I cannot tell a lie, that really <a href="http://waxpqmjx.com">heedpl.</a>
Jacki
24/07/2016
Always the best content from these prgduoiois writers. http://wgjlmf.com [url=http://deotykwatwl.com]deotykwatwl[/url] [link=http://toqdvykop.com]toqdvykop[/link]
Fidelia
24/07/2016
RlnxpM <a href="http://clqclzzmqvoh.com/">clqclzzmqvoh</a>, [url=http://ibghotdhuadp.com/]ibghotdhuadp[/url], [link=http://zfvlxemmbrzb.com/]zfvlxemmbrzb[/link], http://dxzgyrieanhv.com/
ccvmcajeta
05/02/2017
YD6vI1 <a href="http://heeuidqpfygo.com/">heeuidqpfygo</a>, [url=http://ezkirbnapjsf.com/]ezkirbnapjsf[/url], [link=http://pmgevrnnobcf.com/]pmgevrnnobcf[/link], http://pswhclzafboo.com/
egnqfieggeo
08/05/2017

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

EN MARXA LA 3A ESQUIADA JOVE COMARCAL

Per tercer any consecutiu es durà a terme una esquiada jove a l'Estació de Boí Taüll

Nova convocatòria Acredita't; Condicionament físic i ioga / Dependència i teleassistència

El proper dimarts dia 26 de febrer i fins el 12 de març és el termini per fer la preinscripció a l'Acredita't en els perfils de Condicionament físic ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 15 Febrer 2019

Monitor/a d'activitats de lleure infantil i juvenil Vilassar de Mar

Caps de setmana-semi intensiu setmana santa

OFICINA JOVE D'OSONA 14 Febrer 2019

S'inicia el programa de Referents d'Ocupació Juvenil

L'Oficina Jove d'Osona va incorporar el passat mes de desembre dos Referents d'Ocupació Juvenil