TABÚ. Tu tries què t’hi jugues!

OFICINA JOVE DEL BAIX EBRE 2018 Novembre 13
una eina que ens permet reflexionar sobre els temes actuals com el sexpreading, els límits i el consentiment, l’assetjament i la cosificació del cos de les dones.

Aquest mes de novembre hem realitzat una formació i posteriorment hem jugat a una aplicació que ha sorgit per a invitar-nos a la reflexió amb temes tant actuals com el sexpreading, els límits i el consentiment, l’assetjament i la cosificació del cos de les dones.

TABÚ. Tu tries què t’hi jugues! pretén ser una eina que ens permet posar nom a allò que sí que existeix, deixar d’amagar-ho i poder fer front a aquelles violències que, pel fet de ser quotidianes, s’han naturalitzat.

És un joc per parlar-ne i construir nous imaginaris socials de referència, on puguem acompanyar els nois i les noies a sentir-se lliures en la seva manera de ser i en la seva manera d’estimar i relacionar-se. Perquè és cabdal per construir una societat més justa i igualitària abordar les violències sexuals des de la prevenció.

Aquesta eina educativa i interactiva ha estat desenvolupada gràcies a l’ICD (Institut Català de les dones), la Direcció General de Joventut, l’Associació Candela i la Bonne-Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison.

Hem pogut experimentar, jugar i reflexionar!

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 19 Setembre 2019

Oberta la matrícula per a cursar l'accés a un CFGS a distància

Des de l'Institut Obert de Catalunya (IOC) ofereixen la possibilitat de preparar-te la prova d'accés i de realitzar el curs d'accés a un Grau Superior ...

Jornada 'Ampliem horitzons'

Dissabte 5 d'octubre, al refugi Ras de Conques. 10.15h - Taller de ioga 11.30h - Taller ‘Viatjar low cost per Àsia’ 12.15h - Taller de nutrició ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 14 Setembre 2019

ELS ESPAIS JOVES DE MATARÓ ENGEGUEN MOTORS

Ja es pot consultar la programació del primer trimestre de la Xarxa d'Espais Joves de Mataró!