SORTIDA A EXPOJOVE

El proper 16 d'abril, l'IDEAL - OJG organitza un autocar per anar al saló EXPOJOVE de Girona. Posem a disposició dels joves de la comarca la possibilitat de visitar el saló durant el matí del dissabte, últim dia del saló.

Dissabte 16 d'abril, l'IDEAL-OJG  organitza un autocar per anar al saló EXPOJOVE de Girona. EXPOJOVE es un aparador que recull les múltiples opcions existents a la formació i ocupació posterior a l'etapa d'ensenyament obligatori.

L'objectiu principal del saló és donar suport als i les joves en la presa de decisions del seu futur professional i laboral així com també als pares i mares, professorat, orientadors, treballadors, emprenedors o persones en situació d'atur que vulguin ampliar a reprendre els seus estudis. La combinació d'exposició i activitats permeten que les persones visitants d'ExpoJove obtinguin una informació complerta de l'oferta formativa i ocupacional.

Els eixos principals d'ExpoJove són la Formació, l'Ocupació i els Recursos. Cada eix es presenta en els diferents sectors presents en el Saló. En termes de Formació, s'hi exposen els centres de secundària i batxillerat, la formació professional, els estudis universitaris, els estudis d'idiomes i altres estudis superiors i complementaris. En Ocupació i Recursos hi ha present la formació ocupacions, els serveis d'assessorament i orientació i el suport a la creació d'ocupació.

La sortida tindrà un cost de 5€ i sortirem a les 08:45 h del matí de l'IDEAL-OJG i tornarem de Girona cap a Olot a les 13:30. Per a formalitzar la inscripció us podeu descarregar l'autorització que trobareu enllaçada més avall, omplir-la i entregar-la al mateix IDEAL - OJG fins al dia 1 d'abril de 2016, oi venir a l'IDEAL-OJG a recollir-la!

Descarrega't l'autorització

 

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

XERRADA: AJUDES I ACCES A L'HABITATGE PÚBLIC

Quins ajuts hi ha? En aquesta xerrada podreu conèixer els ajuts en matèria d’habitatge i com es poden sol·licitar.

TALLER: DESPERTADOR D'INQUIETUDS

Quines són les teves motivacions i els teus reptes? Com afrontar-los? T’agradaria descobrir quines són les teves motivacions, interessos, reptes... ...

TALLER DE MÀRQUETING DIGITAL

Tens alguna idea de negoci o t'agradaria formar-te en comunicació i màrqueting digital?

Tallers 25N: Autodefensa feminista / Feminisme per a homes en re-construcció

Dia internacional per a l eliminació de la violència masclista Divendres 22 de novembre, 18 a 21h La Seu d'Urgell

Tallers Moneo - Educació familiar durant l'adolescència

El Pla de Sant Tirs 18 i 25 de novembre, de 19 a 20.30h Adreçat s a famílies amb fills i filles adolescents