SORTIDA A EXPOJOVE

El proper 16 d'abril, l'IDEAL - OJG organitza un autocar per anar al saló EXPOJOVE de Girona. Posem a disposició dels joves de la comarca la possibilitat de visitar el saló durant el matí del dissabte, últim dia del saló.

Dissabte 16 d'abril, l'IDEAL-OJG  organitza un autocar per anar al saló EXPOJOVE de Girona. EXPOJOVE es un aparador que recull les múltiples opcions existents a la formació i ocupació posterior a l'etapa d'ensenyament obligatori.

L'objectiu principal del saló és donar suport als i les joves en la presa de decisions del seu futur professional i laboral així com també als pares i mares, professorat, orientadors, treballadors, emprenedors o persones en situació d'atur que vulguin ampliar a reprendre els seus estudis. La combinació d'exposició i activitats permeten que les persones visitants d'ExpoJove obtinguin una informació complerta de l'oferta formativa i ocupacional.

Els eixos principals d'ExpoJove són la Formació, l'Ocupació i els Recursos. Cada eix es presenta en els diferents sectors presents en el Saló. En termes de Formació, s'hi exposen els centres de secundària i batxillerat, la formació professional, els estudis universitaris, els estudis d'idiomes i altres estudis superiors i complementaris. En Ocupació i Recursos hi ha present la formació ocupacions, els serveis d'assessorament i orientació i el suport a la creació d'ocupació.

La sortida tindrà un cost de 5€ i sortirem a les 08:45 h del matí de l'IDEAL-OJG i tornarem de Girona cap a Olot a les 13:30. Per a formalitzar la inscripció us podeu descarregar l'autorització que trobareu enllaçada més avall, omplir-la i entregar-la al mateix IDEAL - OJG fins al dia 1 d'abril de 2016, oi venir a l'IDEAL-OJG a recollir-la!

Descarrega't l'autorització

 

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 19 Setembre 2019

Oberta la matrícula per a cursar l'accés a un CFGS a distància

Des de l'Institut Obert de Catalunya (IOC) ofereixen la possibilitat de preparar-te la prova d'accés i de realitzar el curs d'accés a un Grau Superior ...

Jornada 'Ampliem horitzons'

Dissabte 5 d'octubre, al refugi Ras de Conques. 10.15h - Taller de ioga 11.30h - Taller ‘Viatjar low cost per Àsia’ 12.15h - Taller de nutrició ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 14 Setembre 2019

ELS ESPAIS JOVES DE MATARÓ ENGEGUEN MOTORS

Ja es pot consultar la programació del primer trimestre de la Xarxa d'Espais Joves de Mataró!