SANT TOMÀS 2016: LA JORNADA MÉS FESTIVA DELS ESTUDIANTS DE LA GARROTXA

El proper divendres 29 de gener es celebrarà a la Plaça Campdenmàs la festa dels estudiants, organitzada per la Comissió d'Alumnes del Consell Escolar Municipal. Una jornada festiva, propera, participativa i per a totes les edats!
Després de molts mesos de treball, la Comissió d'Alumnes del CEM de la ciutat d'Olot ja té a punt la festa de Sant Tomàs, patró dels estudiants. Degut a la normativa que regula els espectacles de nit en espais tancats, la Comissió va decidir no forçar cap terme legal i aprofitar l'ocasió per canviar el model dels anys anteriors, ja que generalment, s'havia realitzat la festa a la Sala Torín en dues franges horàries segons les diferents edats.
Amb aquest canvi de model, s'ha volgut prioritzar, la música en directe, la gratuitat dels actes, que tothom pugui assistir a la festa sense problemes  i donar-li un caire més popular i participatiu. No ha estat fàcil prendre aquestes decisió però els membres de la Comissió, l’IME i l’IDEAL-OJG van apostar per donar-li la volta a tot plegat com un mitjó i empendre quelcom nou i diferent.
 
Per donar-li aquest impuls, amb il·lusió i moltes ganes, es presenta el següent programa d'actes, tot esperant i animant a tots els estudiants a participar activament d'una festivitat que ja gairebé només es celebra a la nostra ciutat, i que esperem que segueixi essent una data a marcar en el calendari dels estudiants de la ciutat i de la comarca.
 
Divendres, 29 de gener de 2016
 
17:30 - Primer torneig de futbol amb pilota de rugbi (pista de la plaça Campdenmàs)
21:00 – Cercavila-Correfoc (des de les escales de Sant Esteve fins a la plaça Campdenmàs)
21:30 - Foguera dels apunts (de cursos anteriors)
22:00 - Actuacio de SRA.KARMA
22:45 - Actuació d'HORA DE JOGLAR
00:15 - Actuació d'ELECTROCIRCLE DJ'S (fins a la 1 de la nit)
 
Tots els actes són gratuïts i oberts a totes les edats! Hi haurà servei de bar on, entre les begudes hi podreu trobar també brou calent!! Esperem doncs que sigui un èxit i que tothom doni suport a la Comissió d'Alumnes en aquest gran treball que han estat fent des de l'inici del curs.
 
Us fem saber que aquest dia l'IDEAL-OJG estarà tancat. ENS VEUREM A LA FESTA!
Comentaris
3nwW1W Im thankful for the blog article. Keep writing.
fiverr cocoservice
14/04/2016

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL PRIORAT 19 Octubre 2018

Ahir, dijous 18 d'octubre, es va celebrar la Jornada Networking Oportunitats laborals a les comarques d'interior

Una vintena de joves de l'àrea metropolitana de Tarragona van poder conèixer les oportunitats laborals a les comarques d'interior.

Taller de primers auxilis a Santa Coloma de Queralt

L’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt en col•laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà realitzarà un taller de primers auxilis. L’activitat ...

Xerrada: "Posa en valor les teves competències com a candidat/a".

Xerrada molt pràctica: "Posa en valor les teves competències com a candidat/a". Lloc: Oficina Jove (C/ Castellvell,24) Dia: Dijous 25 d'Octubre a les ...

13è CONCURS CONTRASTOS

La convivència entre joves de diferents cultures. Inscripcions fins el 16 de novembre de 2018.