S'inaugura el nou casal de joves de reus

GLUP'S 2010 Juliol 15
Més de 100 persones van assistir el passat dijous dia 8 de juliol a la inauguració del nou equipament juvenil a la Palma que acollirà la Regidoria de Joventut i l'Oficina Jove Baix Camp.
Més de 100 persones van assistir el passat dijous dia 8 de juliol a la inauguració del nou equipament juvenil a la Palma que acollirà la Regidoria de Joventut i l'Oficina Jove Baix Camp.ç

Després del sparlaments a càrrec de Sr. Ernest París, tinent d'alcalde i regidor delegat de Joventut de l'Ajuntament de Reus, el Sr. Julià Fernández, director general de l'Agència Catalana de la Joventut, l'Il·lm. Sr. Lluís Miquel Pérez i Segura, alcalde de Reus i l'Hble. Sr. Jordi Ausàs, conseller de Governació i Administracions Públiques, els assistens van poder ger una visita al Casal.

El Casal de Joves, té una superfície construïda de 850m2 repartits en una planta baixa, un soterrani i dos plantes d'alçada.
La planta soterrani acollirà els espais per assajos musicals, amb tres boxes insonoritzats, dos de 18 m2 i un de 28m2. A la planta baixa s'hi ubiquen, a part de l'accés i la sala, l'Oficina Jove, i una sala gran el que que s'instal·laran els serveis de trobada i internet. Totes les peces estan vidriades per donar continuïtat visual amb el jardí i el carrer. Pel que fa a la planta primera, s'hi instal·laran les sales de reunions i d'entitats juvenils. A la segona planta s'hi ubicaran els despatxos de la regidoria de Joventut.
Comentaris
In the coplaicmted world we live in, it's good to find simple solutions.
Mohit
29/06/2014
j9gJun Really enjoyed this article post.Really thank you! Fantastic.
vera wang perfume
06/12/2016

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Equipaments juvenils amb clau de gènere

El projecte “Equipaments Juvenils en Clau de Gènere” que es lidera des de l’Ajuntament de Mataró, ha estat triat per incorporar-se a la Plataforma ...

Sortir-se de la línea

Inauguració d’exposició

Garantia Juvenil de la Conca realitzarà una xerrada sobre l’auto ocupació als joves de la Comarca

La xerrada motivarà als joves envers l’auto ocupació com una alternativa de qualitat.