S'inaugura el nou casal de joves de reus

GLUP'S 2010 Juliol 15
Més de 100 persones van assistir el passat dijous dia 8 de juliol a la inauguració del nou equipament juvenil a la Palma que acollirà la Regidoria de Joventut i l'Oficina Jove Baix Camp.
Més de 100 persones van assistir el passat dijous dia 8 de juliol a la inauguració del nou equipament juvenil a la Palma que acollirà la Regidoria de Joventut i l'Oficina Jove Baix Camp.ç

Després del sparlaments a càrrec de Sr. Ernest París, tinent d'alcalde i regidor delegat de Joventut de l'Ajuntament de Reus, el Sr. Julià Fernández, director general de l'Agència Catalana de la Joventut, l'Il·lm. Sr. Lluís Miquel Pérez i Segura, alcalde de Reus i l'Hble. Sr. Jordi Ausàs, conseller de Governació i Administracions Públiques, els assistens van poder ger una visita al Casal.

El Casal de Joves, té una superfície construïda de 850m2 repartits en una planta baixa, un soterrani i dos plantes d'alçada.
La planta soterrani acollirà els espais per assajos musicals, amb tres boxes insonoritzats, dos de 18 m2 i un de 28m2. A la planta baixa s'hi ubiquen, a part de l'accés i la sala, l'Oficina Jove, i una sala gran el que que s'instal·laran els serveis de trobada i internet. Totes les peces estan vidriades per donar continuïtat visual amb el jardí i el carrer. Pel que fa a la planta primera, s'hi instal·laran les sales de reunions i d'entitats juvenils. A la segona planta s'hi ubicaran els despatxos de la regidoria de Joventut.
Comentaris
In the coplaicmted world we live in, it's good to find simple solutions.
Mohit
29/06/2014
j9gJun Really enjoyed this article post.Really thank you! Fantastic.
vera wang perfume
06/12/2016

Escriu el teu comentari:

=