PROPERAMENT NOVA CONVOCATÒRIA DE PRÀCTIQUES A GARANTIA JUVENIL

OFICINA JOVE D'OSONA 2017 Juliol 04
En les pròximes setmanes està previst que torni a sortir la convocatòria de contractació de joves en pràctiques de Garantia Juvenil; iniciativa europea per reduir l'atur juvenil. Aquesta convocatòria del Servei d'Ocupació de Catalunya permet a enitats sense ànim de lucre i a les entitats públiques, com el Consell Comarcal d'Osona, realitzar contractes remunerats a joves en pràctiques durant 6 mesos a jornada completa. Aquesta oportunitat laboral permet millorar l'experiència professional dels joves que han de complir els següents requisits per poder-hi optar: Joves de 16 a 29 anys que no estudien ni treballen i que tinguin un Cicle Formatiu de Grau Mig, Cicle Formatiu de Grau Superior o Estudis Universitaris. Per més informació i inscripcions a Garantia Juvenil podeu fer-ho trucant al 938891767 o enviant un Whatsapp al 630454702. 
 
 
 
Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Nova programació de l'Ideal-OJG , primer trimestre.

Ja podeu consultar la nova programació de l'Ideal-OJG d'aquest primer trimestre. Anima't a participar d'alguna de les moltes activitats que ofereix!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 21 Setembre 2018

3a edició del concurs Hip-hop per la Pau

L’Institut Català Internacional per la Pau convoca una nova edició del concurs Hip-hop per la Pau.

OFICINA JOVE DEL MARESME 19 Setembre 2018

Ja estan oberts els terminis per demanar les beques d’estudis post obligatoris.

El 17 d'agost s'ha obert el termini per sol•licitar les Beques Generals del Ministeri d'Educació per als ensenyaments post obligatoris.