Projecte Singular 2019: Insertdigital

OFICINA JOVE DEL PRIORAT 2019 Febrer 04
Insertdigital és un projecte pilot que treballa per aconseguir millorar les oportunitats de formació i inserció dels joves que viuen fora de les àrees urbanes i que fomenta les professions vinculades a l’àmbit digital, un dels que més oportunitats de feina està generant.

Per participar-hi heu de ser joves entre 17 i 29 anys, amb motivació per l’àmbit digital. Us haureu d’inscriure al Garantia Juvenil i com demandants d’ocupació o de millora. La vostra orientadora us ajudarà.  Si viviu en pobles amb dificultats de transport no us preocupeu: l’orientadora us visitarà al vostre poble i us pagarem els desplaçaments que inclogui el programa. Una gran part del projecte el fareu des de casa.

Tindreu un acompanyament intensiu basat en el treball de millora de les competències, és a dir, les habilitats que us permeten l’acompliment eficaç de les tasques que us demana una feina. Aquest acompanyament, que realitzarà una orientadora, serà presencial i també virtual (online, a través d’una plataforma), amb espais individuals i grupals. Al final del projecte:

- Us trobareu millor situats pel que fa al vostre projecte professional i haureu millorat la vostra ocupabilitat a curt o mig termini.
- Haureu millorat les vostres competències, tant tècniques, com digitals, com transversals i comptareu amb un currículum per competències que facilitarà la vostra  inserció.

Us proposem una formació online molt pràctica de 300 hores sobre transformació digital i vendes a través d’estratègies digitals, amb pràctiques en empreses, que us facilitaran trobar feina a la vostra comarca, directament o a través del teletreball.

El termini d’inscripció al programa finalitza el 28 de febrer

El projecte durarà fins el 31 de desembre de 2019.         

Més informació a www.vegga.cat.
I al telèfon: 977830119
e-mail:  mvernet@priorat.cat

Comentaris
qvZYtk You certainly put a fresh spin on a subject that has been discussed for years.
suba suba
22/04/2019

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

EL MIRALL DEL SISMÒGRAF 2019

Et ve de gust ballar, moure’t o assajar una coreografia al davant d’un mirall?

Cursos intensius d'estiu 2019 - Tres Roques Estiu

El programa Tres Roques Estiu obre el període d'inscripcions el proper 6 de maig. Aprofita l'estiu per formar-te!

Programació Xarxa d'Espais Joves - Tercer Trimestre

La Xarxa d'Espais Joves de Mataró engega la programació del tercer trimestre!

Llibre per Llibre

Tens algun llibre que t'ha agradat molt i t'agradaria que algú altre també el llegís? Vine el matí de Sant Jordi de 9.30 a 14h a l'Oficina!