PROGRAMACIÓ 1r TRIMESTRE DE L’Ideal-OJG

Ja teniu disponible la programació del 1r Trimestre de curs de l’Ideal-OJG.

En aquesta programació podreu trobar-hi serveis, activitats, projectes i l’horari d’atenció al públic dels serveis per als joves de l’Ideal.

No deixeu de consultar-la.

 

http://ime.olot.cat/wp-content/uploads/2019/09/PROG-IDEAL-1-TRI-2019-20.pdf

 

Comentaris
BÉ BÉ !!!! Això és una transformació de la vida! Em dic Alerick Paul, sóc del Regne Unit. A causa d'una anàlisi financera específica, el contracte que estava manipulant el mes passat no va sortir del previst. Així que vaig decidir obtenir un préstec, però mai es va aprovar a causa del meu mal punt de crèdit. Fa uns dies, va venir una senyora de la meva organització i em va parlar de l’EMPRESA DE préstec COOPERATIU DE METDODIST LIMELIGHT en línia amb una taxa d’interès baixa del 2% i un millor calendari de pagaments. I em va dir que l’havien enganyat unes quantes vegades fins que va ser derivada a l’EMPRESA DE préstecs en cooperació de METODIST LIMELIGHT. Llavors vaig contactar amb ells a metodistcooperativeloan@gmail.com i em van donar el préstec estic molt contenta.
MRS KATHY HALL
18/09/2019

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 15 Octubre 2019

CURS GRATUÏT A MATARÓ - GARANTIA JUVENIL

El proper 21 d'octubre s'inicia un curs gratuït d'auxiliar d'ajuda a domicili: ajuda psicosocial a persones amb dependència, a Mataró.

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

Concurs Calendari Montsià Jove 2020

Comença la tercera edició del Concurs d'Instagram de l'Oficina Jove del Montsià! Participa!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

El Consell Comarcal del Montsià contractarà a cinc persones joves en pràctiques beneficiàries de Garantia Juvenil

El Consell Comarcal del Montsià rep una subvenció en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 per a la contractació de persones ...

Torna Time to move 2019!

L’Oficina jove de l’Alt Urgell es suma a la iniciativa emblemàtica d'Eurodesk "Time to Move" per tal de donar a conèixer a les persones joves de ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 10 Octubre 2019

Butlletí d'octubre - Servei de Mobilitat Internacional

Acabat de sortir del forn... ja és aquí el butlletí del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme! Fes-li un cop d'ull...!