Primera Volada: laboratori de cinema per a joves

OFICINA JOVE DEL MARESME 2018 Abril 20
Inscripció prèvia abans del 26 d'Abril

Si tens entre 15 i 18 anys i t’agrada molt el cinema, a Primera Volada el descobriràs d’una manera activa i creativa, a partir de projeccions especials i activitats lúdiques i formatives, amb persones expertes en les arts visuals i altres sectors. El proper diumenge 29 d’abril, els cinemes Zumzeig es convertiran en un laboratori de sonorització electrònica de films experimentals. Si vols participar en aquesta primera sessió, et pots inscriure gratuïtament fins al 26 d’abril !

Un nou espai per experimentar el cinema
Primera Volada és un espai d’acció audiovisual i cinematogràfica pioner a Barcelona, adreçat als més joves per facilitar l’experimentació amb el cinema. Les sessions es desenvolupen una vegada al trimestre, en diumenge, de 12h a 16h, incloent-hi un dinar col·lectiu. L’activitat és gratuïta (dinar inclòs). Les places són limitades i cal inscripció prèvia.

En el projecte col·laboren la cinecooperativa Zumzeig i els centres cívics Cotxeres-Casinet. Enguany són previstes 3 sessions, en les dates següents: 29 d’abril, 7 d’octubre i 16 de desembre de 2018.

Aquí pots fer la teva inscripció

Per continuar llegint i consultar les activitats podeu entrar a l'enllaç.

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE GARRAF 13 Juliol 2018

Premis Recerca Jove per fomentar l'esperit científic del jovent (PRJ 2018)

Del 10 de juliol fins el 4 d'octubre de 2018

Butlletí Va de Joves de mes de Juny

Consulta totes les notícies més joves d'aquest mes.

OFICINA JOVE DEL MARESME 11 Juliol 2018

Campanya "Juntes renovem l'ideari garbitenc"

Fa dos anys l'equip de monitores i monitors de l'esplai Garbí va notar la necessitat de renovar l'ideari de l'esplai, i va acordar fer-ho de forma participativa ...