Primera Volada: laboratori de cinema per a joves

OFICINA JOVE DEL MARESME 2018 Abril 20
Inscripció prèvia abans del 26 d'Abril

Si tens entre 15 i 18 anys i t’agrada molt el cinema, a Primera Volada el descobriràs d’una manera activa i creativa, a partir de projeccions especials i activitats lúdiques i formatives, amb persones expertes en les arts visuals i altres sectors. El proper diumenge 29 d’abril, els cinemes Zumzeig es convertiran en un laboratori de sonorització electrònica de films experimentals. Si vols participar en aquesta primera sessió, et pots inscriure gratuïtament fins al 26 d’abril !

Un nou espai per experimentar el cinema
Primera Volada és un espai d’acció audiovisual i cinematogràfica pioner a Barcelona, adreçat als més joves per facilitar l’experimentació amb el cinema. Les sessions es desenvolupen una vegada al trimestre, en diumenge, de 12h a 16h, incloent-hi un dinar col·lectiu. L’activitat és gratuïta (dinar inclòs). Les places són limitades i cal inscripció prèvia.

En el projecte col·laboren la cinecooperativa Zumzeig i els centres cívics Cotxeres-Casinet. Enguany són previstes 3 sessions, en les dates següents: 29 d’abril, 7 d’octubre i 16 de desembre de 2018.

Aquí pots fer la teva inscripció

Per continuar llegint i consultar les activitats podeu entrar a l'enllaç.

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Nova programació de l'Ideal-OJG , primer trimestre.

Ja podeu consultar la nova programació de l'Ideal-OJG d'aquest primer trimestre. Anima't a participar d'alguna de les moltes activitats que ofereix!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 21 Setembre 2018

3a edició del concurs Hip-hop per la Pau

L’Institut Català Internacional per la Pau convoca una nova edició del concurs Hip-hop per la Pau.

OFICINA JOVE DEL MARESME 19 Setembre 2018

Ja estan oberts els terminis per demanar les beques d’estudis post obligatoris.

El 17 d'agost s'ha obert el termini per sol•licitar les Beques Generals del Ministeri d'Educació per als ensenyaments post obligatoris.