Primera emprenedora de l'any 2018

Clàudia Perez amb Ritual Look C/ Canonges, 65 669 909 155

Ens pots explicar breument en què consisteix el teu negoci?
El meu negoci és una botiga de roba per dona i home amb varietat de talles.
Cada setmana arriben models nous.
També faig arranjaments de tot tipus i personalitzo peces de roba amb la decoració que cadascú triï.
Ara també començaré a fer assessories d'imatge personalitzades i cada client podrà triar quina és l'assessoria que necessita.

Quan et va sorgir la decisió d’emprendre?
Emprendre era una cosa que sempre havia tingut com a objectiu i després d'haver estudiat temes relacionats amb la moda i de treballar en el sector vaig tenir una sèrie d'oportunitats i vaig saber que era el moment.

Vas fer algun tipus d’avaluació prèvia o et vas llençar directament? Quins passos vas seguir?  
Bueno a mitjes, va ser tot una mica ràpid, lògicament s'han de fer avaluacions i estudiar una mica la zona, la competència, fer números, però com deia abans ja havia estudiat i treballat en el sector així que moltes de les respostes del que havia d'avaluar més o menys les coneixia i vaig tardar poc en llençar-me.

Quins creus que són els principals avantatges i desavantatges per treballar per un mateix?  
Per a mi els avantatges són que treballes per tu, la manera d'atendre o triar els models o l'organització la tries tu.
Els desavantatges, que a mi no em desagrada però és la diferencia entre treballar per tu o per una altra persona és el treball constant encara que no estiguis a la botiga has de fer, gestionar preparar i tenir les hores molt ben organitzades fora d'horari comercial.

Què volies ser de gran?
De gran volia ser dissenyadora de moda, que realment ho sóc, però primer he decidit obrir la botiga i m'agradaria fer la meva línia de roba però ho faré quan sigui el moment.

Alguna recomanació per gent que vulgui emprendre?
La recomanació que els hi donaria a la gent que vol emprendre és que ho facin, que avaluïn la situació perquè cadascú te unes oportunitats o unes altres, però si ho fas amb ganes i dediques el suficient temps i creus en tu i el projecte encara que hi hagi moments millors o pitjors val la pena.

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

OBERTES LES INSCRIPCIONS PER A L'ESCAPE ROOM I EL TORNEIG DE VIDEOJOCS!

L'Escape room es farà el 28 de desembre, a les cinc de la tarda al centre cívic El Passeig, mentre que ‘La Seu del Videojoc’ se celebrarà el 29 ...

30 rocafortins resolen enigmes a l’Escape Room de la Fira de Nadal

Una trentena de joves rocafortins van participar el passat diumenge 9 de desembre al primer escape room organitzat a Rocafort de Queralt en el marc de ...

15 anys de la Mostra d'Art Jove de la Conca amb una celebració especial

L'Oficina Jove de la Conca de Barberà amb el suport de l'Ajuntament de Montblanc ha organitzat la quinzena edició de la Mostra d’Art Jove a la Conca ...

ESPAI CARMANYOLA

Nou servei perquè els i les alumnes de l'IES Pont de Suert que no resideixen a la localitat puguin dinar i fer deures abans de les seves activitats extraescolars ...