Parc de Nadal al poliesportiu municipal: del 27 al 30 de desembre

OFICINA JOVE DE L'ALT URGELL 2015 Desembre 28
Oferirà durant quatre dies nombrosos tallers i activitats per a nens i nenes de la Seu i comarca.

El Parc de Nadal estarà en funcionament els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre, d'onze del matí a una del migdia i de quatre de la tarda a les set del vespre. El preu de l'entrada és de 2 euros per infant

.Des de la Regidoria de Joventut i Infància de l'Ajuntament es proposa a tots els nens i nenes que gaudeixin del Parc de Nadal, un espai on els infants poden participar als tallers de decoració nadalenca, cuinar en anglès, elaborar aperitius nadalencs divertits, participar en jocs d'animals i plantes salvatges, construir brúixoles i prendre part en una observació solar.

Els nens i nenes podran gaudir d'un espai d'astronomia, d'inflables, d'un espai de contes, d'un racó de jocs i jocs de sempre, un espai infantil per a infants de 0 a 3 anys, un circuit vial, sessions de hip-hop i de zumba. Podran donar en mà les seves respectives cartes als Reis, als Patges Reials que estaran presents en aquest espai lúdic nadalenc.
El dimecres 30 de desembre, tindrà lloc a les set de la tarda, l'actuació del grup Lexus, que tancarà musicalment quatre dies de diversió.

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=