Nova regulació de les activitats d'educació en el lleure

OFICINA JOVE DE L'ALT CAMP 2016 Novembre 02
Aquest mes de novembre entra en vigor la nova regulació de les activitats d’educació en el lleure en què participen menors d’edat.

Per estar al dia de totes les novetats, la Direcció General de Joventut ha organitzat una sèrie de sessions formatives arreu del territori per difondre el seu contingut entre tots els agents implicats: joves, federacions d’entitats i empreses de lleure, entitats locals, esportives, escoles...val la pena estar ben informat!

Les activitats d’educació en el lleure basades en el voluntariat, la participació i la transformació social compten amb una llarga tradició a Catalunya. El nou Decret d’activitats regula qualsevol de les organitzades per entitats i empreses del sector del lleure on participen més de quatre menors de 18 anys i que es desenvolupen fora de l’àmbit familiar i escolar.

Si et trobes ja en l’àmbit del lleure, estàs en un cau o esplai organitzant activitats, tens la titulació de monitor o director de lleure; o penses en la possibilitat de formar-te per obtenir-la; o bé simplement participes d’alguna forma en activitats d’educació en el lleure, has d’estar al cas de l’actual regulació que les afecta.

Consulta el document que resumeix els aspectes més importants que s'han de tenir en compte:

 

-Àmbits de les activitats

-Ràtios participants/dirigents de les activitats

-Figura del responsable de l’activitat

-Personal de suport logístic

-Instal·lacions Juvenils i llocs d’acampada

-Assegurances

-Notificació

 

La Direcció General de Joventut, amb la col·laboració dels consells comarcals de Joventut, organitza una sèrie de sessions formatives per donar a conèixer els canvis en la regulació de les activitats d’educació en el lleure. Les sessions s’adrecen a entitats d’educació en el lleure, altres administracions i entitats o empreses que organitzen activitats de lleure o esportives. La participació és oberta i gratuïta, però cal inscriure-s’hi prèviament.

Més informació

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 15 Octubre 2019

CURS GRATUÏT A MATARÓ - GARANTIA JUVENIL

El proper 21 d'octubre s'inicia un curs gratuït d'auxiliar d'ajuda a domicili: ajuda psicosocial a persones amb dependència, a Mataró.

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

Concurs Calendari Montsià Jove 2020

Comença la tercera edició del Concurs d'Instagram de l'Oficina Jove del Montsià! Participa!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

El Consell Comarcal del Montsià contractarà a cinc persones joves en pràctiques beneficiàries de Garantia Juvenil

El Consell Comarcal del Montsià rep una subvenció en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 per a la contractació de persones ...

Torna Time to move 2019!

L’Oficina jove de l’Alt Urgell es suma a la iniciativa emblemàtica d'Eurodesk "Time to Move" per tal de donar a conèixer a les persones joves de ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 10 Octubre 2019

Butlletí d'octubre - Servei de Mobilitat Internacional

Acabat de sortir del forn... ja és aquí el butlletí del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme! Fes-li un cop d'ull...!