NOVA IMATGE DEL SERVEI DE MOBILITAT INTERNACIONAL JOVE DEL MAREME

OFICINA JOVE DEL MARESME 2014 Octubre 22
Avui a les 19h, el Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme presenta a "Can Jorba" (Vilassar de Mar) l'exposició fotografica de Create'n'Share i la nova imatge del servei.

El servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme és un projecte format per 19 municipis del Maresme amb el suport i coordinació del Consell Comarcal del Maresme.

T'informen i t'assessoren sobre temes relacionats amb la Mobilitat Internacional: treballar a l'estranger de forma temporal o amb un projecte de més llarga durada, realitzar estudis i pràctiques laborals, participar en un projecte de voluntariat, en estades solidàries, camps de treball internacionals, intercanvis juvenils, etc.

Pots rebre informació personalitzada a l'Assessoria Presencial, demanant hora prèviament, o participant en algun dels tallers grupals que organitzem periòdicament.

Per a més informació, inscripcions als tallers o demanar hora per l'assessoria presencial, contacta amb el Punt d'Informació Juvenil del teu municipi, o per les vies de comunicació:

Correu : mobilitatjove@ccmaresme.cat

Facebook: www.facebook.com/Mobilitat.Internacional.Maresme/info

Web: www.ccmaresme.cat/document.php?id=10238

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=