NOVA IMATGE DEL SERVEI DE MOBILITAT INTERNACIONAL JOVE DEL MAREME

OFICINA JOVE DEL MARESME 2014 Octubre 22
Avui a les 19h, el Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme presenta a "Can Jorba" (Vilassar de Mar) l'exposició fotografica de Create'n'Share i la nova imatge del servei.

El servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme és un projecte format per 19 municipis del Maresme amb el suport i coordinació del Consell Comarcal del Maresme.

T'informen i t'assessoren sobre temes relacionats amb la Mobilitat Internacional: treballar a l'estranger de forma temporal o amb un projecte de més llarga durada, realitzar estudis i pràctiques laborals, participar en un projecte de voluntariat, en estades solidàries, camps de treball internacionals, intercanvis juvenils, etc.

Pots rebre informació personalitzada a l'Assessoria Presencial, demanant hora prèviament, o participant en algun dels tallers grupals que organitzem periòdicament.

Per a més informació, inscripcions als tallers o demanar hora per l'assessoria presencial, contacta amb el Punt d'Informació Juvenil del teu municipi, o per les vies de comunicació:

Correu : mobilitatjove@ccmaresme.cat

Facebook: www.facebook.com/Mobilitat.Internacional.Maresme/info

Web: www.ccmaresme.cat/document.php?id=10238

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Taller Valora't per a trobar la millor feina !

Tindrà lloc el dimecres 19 de desembre, de 10 a 12 hores, a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. Les places són limitades!

Quasi 200 persones a les conferències de la Marató de TV3

Els pobles on s’ha realitzat són: Barberà de la Conca, l’Espluga de Francolí, Montblanc, Santa Coloma de Queralt, Sarral, Rocafort de Queralt, ...

Solivella portarà un escape room per Nadal

L’Ajuntament de Solivella en col•laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà organitzarà un escape room per a joves en el marc del programa ...

Horaris de Nadal 2018

En aquestes dates tan assenyalades, l'equip de l'Oficina Jove de Calàbria us atendrem en el següent horari...