NOVA IMATGE DEL SERVEI DE MOBILITAT INTERNACIONAL JOVE DEL MAREME

OFICINA JOVE DEL MARESME 2014 Octubre 22
Avui a les 19h, el Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme presenta a "Can Jorba" (Vilassar de Mar) l'exposició fotografica de Create'n'Share i la nova imatge del servei.

El servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme és un projecte format per 19 municipis del Maresme amb el suport i coordinació del Consell Comarcal del Maresme.

T'informen i t'assessoren sobre temes relacionats amb la Mobilitat Internacional: treballar a l'estranger de forma temporal o amb un projecte de més llarga durada, realitzar estudis i pràctiques laborals, participar en un projecte de voluntariat, en estades solidàries, camps de treball internacionals, intercanvis juvenils, etc.

Pots rebre informació personalitzada a l'Assessoria Presencial, demanant hora prèviament, o participant en algun dels tallers grupals que organitzem periòdicament.

Per a més informació, inscripcions als tallers o demanar hora per l'assessoria presencial, contacta amb el Punt d'Informació Juvenil del teu municipi, o per les vies de comunicació:

Correu : mobilitatjove@ccmaresme.cat

Facebook: www.facebook.com/Mobilitat.Internacional.Maresme/info

Web: www.ccmaresme.cat/document.php?id=10238

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments

Inscripcions obertes fins a l'1 de maig de 2018

Aina Dorda, Abismar-se

Exposició, Inauguració dissabte 24 de març a les 19.30 h

INFO-SEX

El Consell Comarcal ha presenta el projecte Info-Sex, un programa de salut de l’Oficina Jove de l’Alt Empordà amb la col·laboració de professionals ...

Nous horaris

Els nostres nous horaris són pels matis de dimarts a divendres de 9.30 a 14h i per les tardes -de forma provisional- els dilluns i els dimecres de 15 ...