Nova edició de la Caixes d’Eines per als alumnes dels cursos de lleure al Montsià

El passat 31 de juliol de 2017 el Consell Comarcal del Montsià va organitzar els tallers de la Caixa d’eines per als alumnes de les formacions de premonitoratge i monitoratge de lleure organitzats aquests mesos d’estiu per la Xarxa Montsià Jove.

 En concret, es van implementar dos tallers relacionats amb la gestió de la diversitat cultural i la detecció i prevenció de la violència masclista.

En aquesta ocasió es va comptar amb la col•laboració del la tècnica de Polítiques Migratòries de l’Àrea d’Atenció a les Persones del propi ens i les tècniques del Servei d’Informació Especialitzada de la Fundació Montsià.

Els assistents als tallers, en la seva majoria joves de la comarca, s’han mostrat molt participatius en les dinàmiques realitzades. Les formadores han donat eines perquè els joves puguin detectar situacions discriminatòries o en les que es donen actes subtils de violència. Una temàtica que s’ha de treballar en la societat, però sobretot en joves i adolescents que per la seva falta d’experiència vital tenen més dificultats per poder detectar-les. Uns continguts que de ben segur els seran molt enriquidors, tant a nivell personal, com en un futur pròxim si treballen en el món del lleure. 

 
Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Estiu 2018. Horaris específics de la Garantia Juvenil

Potser aquest estiu necessites el codi d'activació per sol·licitar la Garantia Juvenil. Si és així, pots venir a les "Tardes amb Garantia" ,els dimarts ...

emprenedr@ del mes de juny OJAU

Alex Mejias Rovira amb Focs artificials ESTALELLA...

Tallers de la caixa d'eines al Consell comarcal del Montsià

El divendres 29 de juny es realitzarà al Consell Comarcal del Montsià la Caixa d’Eines que consisteix en dos tallers gratuïts que es realitzen de ...

Curs d'Operador de Carretons

Avui comença el curs per obtenir la titulació d'Operador de Carretons.

OFICINA JOVE D'OSONA 14 Juny 2018

Coneix com descarregar el teu certificat de Garantia Juvenil

Si et demanen el certificat de Garantia Juvenil i no saps com descarregar-lo en aquesta publicació t'ho ensenyem!