Nou ajut per a joves emprenedors inscrits a Garantia Juvenil

OFICINA JOVE D'OSONA 2017 Octubre 02
Resolució de la convocatòria que regula les subvencions per afavorir l’autoocupació de joves inscrits a la Garantia Juvenil:

Us informem que la setmana passada va sortir la convocatòria referent a l’ORDRE TSF/181/2017, de 27 de juliol, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions per afavorir l'autoocupació de joves inscrits al programa de Garantia Juvenil (DOGC núm. 7424, de 1 d’agost de 2017).

En què consisteix?

Es tracta d'un ajut econòmic per tal de facilitar la inserció laboral de les persones joves menors de 30 anys acollides al Programa de Garantia Juvenil, mitjançant l'autoocupació. L’objectiu és poder garantir uns ingressos mínims als joves emprenedors en l’inici de la seva activitat econòmica.

Per a aquesta Convocatòria hi ha una línia A: a joves acollits al Programa de Garantia Juvenil que es donin d'alta com a treballadors autònoms.

L’import de la subvenció serà de 9.100,00 euros per a persones joves inscrites a la Garantia Juvenil que romanguin de forma ininterrompuda durant 12 mesos d’alta al RETA o règim alternatiu.

A qui va dirigit?

A joves de 18 a 29 anys que abans de donar-se d'alta com a treballadors autònoms estiguin inscrits al Programa de Garantia Juvenil. L'alta com a treballador autònom ha de ser dins de l'àmbit temporal que va de l'1 de setembre de 2016 fins al 10 d'octubre de 2017.

Quin és el termini de presentació de sol·licituds?

El termini de presentació de sol·licituds és del 27 de setembre fins al dia 10 d’octubre. La sol·licitud s’ha de fer de forma telemàtica tal com s’indica.

 

Per més informació pots clicar aquí.

Si tens dubtes pots demanar informació al 93 889 17 67 o a través de Whatsapp 659 03 04 81/ 630 45 47 02.

 

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

OBERTES LES INSCRIPCIONS PER A L'ESCAPE ROOM I EL TORNEIG DE VIDEOJOCS!

L'Escape room es farà el 28 de desembre, a les cinc de la tarda al centre cívic El Passeig, mentre que ‘La Seu del Videojoc’ se celebrarà el 29 ...

30 rocafortins resolen enigmes a l’Escape Room de la Fira de Nadal

Una trentena de joves rocafortins van participar el passat diumenge 9 de desembre al primer escape room organitzat a Rocafort de Queralt en el marc de ...

15 anys de la Mostra d'Art Jove de la Conca amb una celebració especial

L'Oficina Jove de la Conca de Barberà amb el suport de l'Ajuntament de Montblanc ha organitzat la quinzena edició de la Mostra d’Art Jove a la Conca ...

ESPAI CARMANYOLA

Nou servei perquè els i les alumnes de l'IES Pont de Suert que no resideixen a la localitat puguin dinar i fer deures abans de les seves activitats extraescolars ...