Nou ajut per a joves emprenedors inscrits a Garantia Juvenil

OFICINA JOVE D'OSONA 2017 Octubre 02
Resolució de la convocatòria que regula les subvencions per afavorir l’autoocupació de joves inscrits a la Garantia Juvenil:

Us informem que la setmana passada va sortir la convocatòria referent a l’ORDRE TSF/181/2017, de 27 de juliol, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions per afavorir l'autoocupació de joves inscrits al programa de Garantia Juvenil (DOGC núm. 7424, de 1 d’agost de 2017).

En què consisteix?

Es tracta d'un ajut econòmic per tal de facilitar la inserció laboral de les persones joves menors de 30 anys acollides al Programa de Garantia Juvenil, mitjançant l'autoocupació. L’objectiu és poder garantir uns ingressos mínims als joves emprenedors en l’inici de la seva activitat econòmica.

Per a aquesta Convocatòria hi ha una línia A: a joves acollits al Programa de Garantia Juvenil que es donin d'alta com a treballadors autònoms.

L’import de la subvenció serà de 9.100,00 euros per a persones joves inscrites a la Garantia Juvenil que romanguin de forma ininterrompuda durant 12 mesos d’alta al RETA o règim alternatiu.

A qui va dirigit?

A joves de 18 a 29 anys que abans de donar-se d'alta com a treballadors autònoms estiguin inscrits al Programa de Garantia Juvenil. L'alta com a treballador autònom ha de ser dins de l'àmbit temporal que va de l'1 de setembre de 2016 fins al 10 d'octubre de 2017.

Quin és el termini de presentació de sol·licituds?

El termini de presentació de sol·licituds és del 27 de setembre fins al dia 10 d’octubre. La sol·licitud s’ha de fer de forma telemàtica tal com s’indica.

 

Per més informació pots clicar aquí.

Si tens dubtes pots demanar informació al 93 889 17 67 o a través de Whatsapp 659 03 04 81/ 630 45 47 02.

 

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Nova programació de l'Ideal-OJG , primer trimestre.

Ja podeu consultar la nova programació de l'Ideal-OJG d'aquest primer trimestre. Anima't a participar d'alguna de les moltes activitats que ofereix!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 21 Setembre 2018

3a edició del concurs Hip-hop per la Pau

L’Institut Català Internacional per la Pau convoca una nova edició del concurs Hip-hop per la Pau.

OFICINA JOVE DEL MARESME 19 Setembre 2018

Ja estan oberts els terminis per demanar les beques d’estudis post obligatoris.

El 17 d'agost s'ha obert el termini per sol•licitar les Beques Generals del Ministeri d'Educació per als ensenyaments post obligatoris.