MOBINT 2017

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 2017 Juliol 25
Si estudies en una universitat catalana i has obtingut una plaça en un programa de mobilitat internacional, per al curs 2017-2018, sol·licita el teu ajut MOBINT

 

Des del dia 22 de juliol i fins al dia 21 d'agost està obert el termini de presentació de sol·licituds dels ajuts MOBINT 2017.

Són ajuts a l'estudiantat de les universitats catalanes que hagin estat seleccionats/des per a una estada acadèmica de mobilitat, per tal de contribuir al finançament de les despeses que comporta la realització d'estudis en altres països. 

Les modalitat d'ajut són:

  • MODALITAT A: Estada acadèmica, amb reconeixement acadèmic, en el marc del programa ERASMUS. Aquesta modalitat està reservada als països del programa.
  • MODALITAT B: Estada acadèmica, amb reconeixement acadèmic, en el marc dels programes de mobilitat internacional.
  • AJUT COMPLEMENTARI: En el marc de les relacions bilaterals en l'àmbit de l'Euroregió Pirineus Mediterrània, s'ha previst atorgar un ajut complementari per al foment i la promoció de la mobilitat adreçat a l'estudiantat de les universitats catalanes que cursi estudis en universitats de la regió francesa de l'Occitània. 

Pots consultar l'opuscle informatiu aquí.

Pots fer la sol·licitud de l'ajut al següent enllaç: https://goo.gl/cMoZJU

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Equipaments juvenils amb clau de gènere

El projecte “Equipaments Juvenils en Clau de Gènere” que es lidera des de l’Ajuntament de Mataró, ha estat triat per incorporar-se a la Plataforma ...

Sortir-se de la línea

Inauguració d’exposició

Garantia Juvenil de la Conca realitzarà una xerrada sobre l’auto ocupació als joves de la Comarca

La xerrada motivarà als joves envers l’auto ocupació com una alternativa de qualitat.