MID TALENT 2019

OFICINA JOVE DEL MARESME 2019 Abril 26
MID Talent busca joves que vulguin impulsar el seu perfil professional i desenvolupar un projecte innovador. Inscriu-t'hi gratuïtament!

Si ets menor de 30 anys i encara no els has complert, has acabat o estàs a punt d'acabar els estudis i no estàs treballant, t'interessa conèixer el programa MID Talent.

El programa ofereix una experiència completa d’una setmana de durada en la qual inclou l'accés a formació específica sobre tendències en innovació, generació d’idees, metodologies de designthinking, prototipatge, testeig, comunicació, etc. Així com sessions d’orientació professional de la mà d'experts en l'àmbit del disseny, la innovació i l'emprenedoria.

Els propers grups tindran lloc a mitjans de maig (del diumenge 12 al divendres 17 de maig) i a principis de juny d’enguany. Per a més informació sobre les dates i els horaris, es pot accedir a la web del programa www.mercatideesdisseny.cat o ens pots escriure a midtalent@bcd.es. El termini d'inscripció per a la participació en la setmana de maig acaba el divendres 03/05/2019 per aquells que no disposen del Certificat de Garantia Juvenil, i el 08/05/2019 de maig per aquells que estan inscrits i tenen actualitzat el Certificat de Garantia Juvenil. 

 

Per a més informació, adjuntem el document amb les bases de participació, la inscripció la podràs fer emplenant el formulari d'aquest enllaç.  

Anima't! 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Un estiu amb avantatges i descomptes per a joves

Tant si marxes com si et quedes, vagis on vagis, disposes de carnets d’avantatges i descomptes per esprémer l’estiu !!!

Forfait Piscines Garrigues 2019

Un estiu més, es posa en marxa el forfait únic amb el qual es pot accedir a les diferents piscines dels municipis adherits.

VOLS TREBALLAR D'AGENT DE SALUT A MATARÓ?

Es busquen joves entre 18 i 25 anys que vulguin treballar com Agents de Salut a Mataró

HORARI D'ESTIU A L'Ideal-OJG

Aquests són els horaris d'aquest estiu a l'Ideal-OJG

ESNÓRQUEL PER A JOVES AL LITORAL - MATARÓ

Tens entre 13 i 17 anys? Del 8 al 19 de juliol descobreix el litoral a través d'activitats de camp i de ciència!