MID TALENT 2019

OFICINA JOVE DEL MARESME 2019 Abril 26
MID Talent busca joves que vulguin impulsar el seu perfil professional i desenvolupar un projecte innovador. Inscriu-t'hi gratuïtament!

Si ets menor de 30 anys i encara no els has complert, has acabat o estàs a punt d'acabar els estudis i no estàs treballant, t'interessa conèixer el programa MID Talent.

El programa ofereix una experiència completa d’una setmana de durada en la qual inclou l'accés a formació específica sobre tendències en innovació, generació d’idees, metodologies de designthinking, prototipatge, testeig, comunicació, etc. Així com sessions d’orientació professional de la mà d'experts en l'àmbit del disseny, la innovació i l'emprenedoria.

Els propers grups tindran lloc a mitjans de maig (del diumenge 12 al divendres 17 de maig) i a principis de juny d’enguany. Per a més informació sobre les dates i els horaris, es pot accedir a la web del programa www.mercatideesdisseny.cat o ens pots escriure a midtalent@bcd.es. El termini d'inscripció per a la participació en la setmana de maig acaba el divendres 03/05/2019 per aquells que no disposen del Certificat de Garantia Juvenil, i el 08/05/2019 de maig per aquells que estan inscrits i tenen actualitzat el Certificat de Garantia Juvenil. 

 

Per a més informació, adjuntem el document amb les bases de participació, la inscripció la podràs fer emplenant el formulari d'aquest enllaç.  

Anima't! 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 19 Setembre 2019

Oberta la matrícula per a cursar l'accés a un CFGS a distància

Des de l'Institut Obert de Catalunya (IOC) ofereixen la possibilitat de preparar-te la prova d'accés i de realitzar el curs d'accés a un Grau Superior ...

Jornada 'Ampliem horitzons'

Dissabte 5 d'octubre, al refugi Ras de Conques. 10.15h - Taller de ioga 11.30h - Taller ‘Viatjar low cost per Àsia’ 12.15h - Taller de nutrició ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 14 Setembre 2019

ELS ESPAIS JOVES DE MATARÓ ENGEGUEN MOTORS

Ja es pot consultar la programació del primer trimestre de la Xarxa d'Espais Joves de Mataró!