Més de 40 joves participen a la primera Carpa al pati de l’Oficina Jove

La Carpa al pati és un projecte que consisteix en la creació d’un espai participatiu, informatiu i sensibilitzador als centres d’educació secundària i Batxillerat de la Conca de Barberà.
L’institut Martí l’Humà es va convertir ahir en l’escenari de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà. Desenes de joves encuriosits s’aturaven davant la Carpa blava de l’Oficina i formaven una rotllana que cada vegada es feia més gran. A dins la Carpa un dau de grans dimensions, una maleta plena de sorpreses, un altaveu amb música i tres tècniques de Joventut dinamitzant un joc de l’estil Trivial.
 
Els joves havien de tirar el dau i respondre correctament una pregunta relacionada amb l’Oficina Jove. Si l’encertaven s’enduien un obsequi que corresponia al número que havia sortit al dau. Es van endur pomes, bolígrafs divertits, gorres, motxilles o un aparell per fer massatges al cap. Hi van participar més de 40 joves d’educació secundària tot i que davant de la Carpa sempre hi va haver multitud d’espectadors.  
 
La Carpa al pati és un projecte que consisteix en la creació d’un espai participatiu, informatiu i sensibilitzador als centres d’educació secundària i Batxillerat de la Conca de Barberà. Aquest espai informal i itinerant se situa al pati del centre educatiu una vegada al mes i, en cada ocasió, tracta una temàtica de manera monogràfica. Els alumnes, durant la seva hora del pati es poden acostar a la Carpa i participar de les propostes que planteja l’Oficina Jove. 
 
Aquest mes de febrer l’objectiu de la Carpa serà donar a conèixer l’Oficina Jove, un servei que té com a finalitat facilitar de la realització del projecte de vida de les persones joves atenent la diversitat de formes i models de vida, millorant la taxa d’emancipació juvenil.
 
La setmana que ve la Carpa es desplaçarà al Col·legi Mare de Déu de la Serra de Montblanc, el dia 20 a l’Institut Joan Amigó de l’Espluga de Francolí i el dia 27 a l’institut Joan Segura de Santa Coloma de Queralt.
 
La Carpa al pati és un projecte de l’Oficina Jove en col·laboració amb els centres de secundària de la comarca i amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.
 
 
 
 
Fotos 1 i 2 cedides per Ràdio Montblanc
 


 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Pla B...Gap Year.

Si el teu pla A t'ha fallat, què tal fer un Gap Year com a pla B? Gap Year, o any sabàtic per a nosaltres, no, no és "no fotre res" o "dedicar-te a ...

JOVES EN POSITIU

Avui coneixerem l'Ethan Barea, un jove guissonenc músic de 17 anys que actualment està estudiant el batxillerat artístic-escènic a l’Ondara de Tàrrega. ...

Butlletí "Va de joves" mes de juliol

Ja pots assabentar-te de les últimes notícies del mes de juliol.

I JORNADA "CONNECTEM LA SEGARRA"

Des de la Xarxa d'Inserció Laboral estem preparant la primera jornada d'ocupació que es realitzarà el 25 de setembre a les instal·lacions del CEI ...