Més de 40 joves participen a la primera Carpa al pati de l’Oficina Jove

La Carpa al pati és un projecte que consisteix en la creació d’un espai participatiu, informatiu i sensibilitzador als centres d’educació secundària i Batxillerat de la Conca de Barberà.
L’institut Martí l’Humà es va convertir ahir en l’escenari de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà. Desenes de joves encuriosits s’aturaven davant la Carpa blava de l’Oficina i formaven una rotllana que cada vegada es feia més gran. A dins la Carpa un dau de grans dimensions, una maleta plena de sorpreses, un altaveu amb música i tres tècniques de Joventut dinamitzant un joc de l’estil Trivial.
 
Els joves havien de tirar el dau i respondre correctament una pregunta relacionada amb l’Oficina Jove. Si l’encertaven s’enduien un obsequi que corresponia al número que havia sortit al dau. Es van endur pomes, bolígrafs divertits, gorres, motxilles o un aparell per fer massatges al cap. Hi van participar més de 40 joves d’educació secundària tot i que davant de la Carpa sempre hi va haver multitud d’espectadors.  
 
La Carpa al pati és un projecte que consisteix en la creació d’un espai participatiu, informatiu i sensibilitzador als centres d’educació secundària i Batxillerat de la Conca de Barberà. Aquest espai informal i itinerant se situa al pati del centre educatiu una vegada al mes i, en cada ocasió, tracta una temàtica de manera monogràfica. Els alumnes, durant la seva hora del pati es poden acostar a la Carpa i participar de les propostes que planteja l’Oficina Jove. 
 
Aquest mes de febrer l’objectiu de la Carpa serà donar a conèixer l’Oficina Jove, un servei que té com a finalitat facilitar de la realització del projecte de vida de les persones joves atenent la diversitat de formes i models de vida, millorant la taxa d’emancipació juvenil.
 
La setmana que ve la Carpa es desplaçarà al Col·legi Mare de Déu de la Serra de Montblanc, el dia 20 a l’Institut Joan Amigó de l’Espluga de Francolí i el dia 27 a l’institut Joan Segura de Santa Coloma de Queralt.
 
La Carpa al pati és un projecte de l’Oficina Jove en col·laboració amb els centres de secundària de la comarca i amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.
 
 
 
 
Fotos 1 i 2 cedides per Ràdio Montblanc
 


 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Els serveis comarcals de joventut segueixen oferint una formació continuada en llengua de signes catalana

El proper mes de març tindrà lloc l’inici de la tercera part del curs de llengua de signes catalana, una formació que suscita un fort interès any ...

Comissió d'estudiants del Consell Escolar Municipal

La comissió d'estudiants arriba a la recta final!

OFICINA JOVE DEL MARESME 21 Febrer 2019

Torna el concurs "Música & Llibres de Plataforma Zero, residències musicals a la Biblioteca Ernest Lluch "

El 16 de març començarà la segona edició del cicle d’acústics a la Biblioteca Municipal de Vilassar de Mar, que es farà els divendres durant els ...

Tallers “M’agrado tal com sóc” a l’Institut Montsià

Aquest mes de febrer des dels serveis comarcals de Joventut i l'Oficina Jove del Montsià s'han impartit tallers de nutrició i autoestima per a l'alumnat ...

Taller-xerrada sobre xarxes socials i usos responsables adreçat a joves a partir de 14 anys

Aquest divendres 22 de febrer, a les 12 del migdia, a l’OJAU