Més de 300 infants visiten el Casal de Jocs de Montblanc

El pavelló del Casal Montblanquí ha acollit el 27, 28 i 29 de desembre la setena edició del Casal de Jocs, el parc infantil de Nadal de Montblanc organitzat per l'Ajuntament de Montblanc.
El pavelló del Casal Montblanquí ha acollit el 27, 28 i 29 de desembre la setena edició del Casal de Jocs, el parc infantil de Nadal de Montblanc organitzat per l'Ajuntament de Montblanc. En aquesta ocasió el Casal només ha obert en horari de tarda.

Enguany ha comptat amb la col·laboració dels Torraires de Montblanc, els nanos i la mulasseta, el drac petit i l’aligot. Durant tres dies s’hi han dut a terme tallers, activitats i animacions adreçades, bàsicament, als més petits. 

També cal destacar el nou sistema de calefacció, que de ben segur s’ha fet notar, i un nou espai dedicat al descans i l’avituallament dels participants. La gestió d’aquest espai ha anat a càrrec de Gustus Càtering i s’hi podien adquirir cafès, sucs, refrescos, entrepans i fins i tot creps de xocolata.

El Casal de Jocs estava dividit en diversos espais: A l’espai destinat als tallers s’ha realitzat un taller d’arbres de Nadal amb pinyes, un taller de màscares i complements nadalencs pel Photocall i un taller de argolles fet amb rotllos de paper higiènic. A banda, hi havia dibuixos inspirats en les festes de Nadal per pintar i decorar. A l’espai del maquillatge els infants podien pintar-se la cara de dimoni, pirata, fada, pallasso, entre d’altres.

Enguany també hi havia un espai per gaudir de jocs gegants com els escacs o el dòmino i de jocs de sobre taula. Com és habitual tampoc hi podien faltar quatre inflables per a saltar, jugar i descarregar tota l'energia acumulada. Pels més petits de casa hi havia una ludoteca amb material de psicomotricitat, contes, joguines, cuinetes, titelles, motos i tricicles.


 

 
Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA 3ª JORNADA DE JOC I EDUCACIÓ DEL PIRINEU

El passat 10 de novembre se celebrà la 3ª "Jornada de Joc i Educació del Pirineu" a l’escola la Salle de la Seu d’Urgell.

NOU HORARI DEL SERVEI DE SALUT DE L'ALTA RIBAGORÇA

Tots els dijous de 16:30 a 19:30 a l’Oficina Jove, trobaràs un servei on podràs demanar informació, preservatius o fins i tot fer-te la prova de ...

VOLEU TREBALLAR A ALEMANYA?

Nou procés de selecció de professionals en l'àmbit de l'hostaleria i la restauració, per treballar a Alemanya que es portarà a terme a Barcelona ...